Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor yumurta tembelliği var dedi o kadar kasık ağrım var hafif o kadarKan verip öğrenebilirsiniz biz buradan ne desek boş olur. 59 gün gecikme ciddi bir gecikme çünkü farklı nedenleri de olabilir pcos değilseniz
Tembellikte olsa 59 gün gecikmesi normal değil.Doktor yumurta tembelliği var dedi o kadar kasık ağrım var hafif o kadar
Erken gebelik testi yapsam çıkar mı peki 28 şubatta muaynede birşey çıkmadıTembellikte olsa 59 gün gecikmesi normal değil.
Deneyin pek çıkar gibi gelmedi ama.Erken gebelik testi yapsam çıkar mı peki 28 şubatta muaynede birşey çıkmadı
Teşekkür ederim bende bi ihtimal çıkarmı diye düşünüyorum üzülüyorum da olmuyorDeneyin pek çıkar gibi gelmedi ama.
tembelliği nasıl oluyor acabaTeşekkür ederim bende bi ihtimal çıkarmı diye düşünüyorum üzülüyorum da olmuyor
Bende bilmiyorum onu merak ediyorumYumurta
tembelliği nasıl oluyor acaba
1 seneyi geçtiyse doktora gidin isterseniz hormon vs baktırdınız mı ?Teşekkür ederim bende bi ihtimal çıkarmı diye düşünüyorum üzülüyorum da olmuyor
Hormonlara bakıldı 1 . Seneyi bekle eğer olmazsa çatlatma tedavisi dedi1 seneyi geçtiyse doktora gidin isterseniz hormon vs baktırdınız mı ?
Yumurtanın yeteri kadar büyümeyip çatlayamaması oluyorYumurta
Çok stres yapmayın o da olmamasına sebep olur.Hormonlara bakıldı 1 . Seneyi bekle eğer olmazsa çatlatma tedavisi dedi
Şöyle söylimAdet döndünüz nasıldı ? Kaç günde bir regl oluyordunuz ?
Polikistik Overde sendromunda oluyor genelde; yumurta regl döneminde çatlamıyor.Yumurta
Adet günlerimde çok değişklik gösteriyor hani yumurtlama gününü hesaplayamıyorumÇok stres yapmayın o da olmamasına sebep olur.
Polikistik over var mıydı sizde ? Aralık ayında biraz gecikme olmuş ama her beden farklıdır; strese veya başka nedenlere bağlı gecikme de olabilir. Belirtileriniz var mı peki ?Şöyle söylim
20 ekim
23 kasım
7ocak
Bidaha da olmadım
Ovülasyon testi kullanın yakalarsınız o zaman hiç böyle gecikme olmuş muydu?Adet günlerimde çok değişklik gösteriyor hani yumurtlama gününü hesaplayamıyorum
Hayır yoktu 28 şubatta alttan muayne edildim birşey çıkmadı orda sadece yumurta tembelliği var dedi şuan hafif kasık ağrım var o kadarPolilistik over var mıydı sizde ? Aralık ayında biraz gecikme olmuş ama her beden farklıdır; strese veya başka nedenlere bağlı gecikme de olabilir. Belirtileriniz var mı peki ?