Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun pozitif görünüyor kan verip netleştirin:)Merhaba yumurtlamamdan 14 gün gecti ve adetime 7 gün varken 2 tame test yaptım ama bu şekilde çıktı ertesi gün kaset test yaptım cıkmadı sizce hamilemiyim
Kasette de çıkmış canım ama fazla idrar damlattığın için renk dağılmış. Bence var kan ver ya da testin varsa 3 damla idrarla tekrarla inşallah hamilesindirMerhaba yumurtlamamdan 14 gün gecti ve adetime 7 gün varken 2 tame test yaptım ama bu şekilde çıktı ertesi gün kaset test yaptım cıkmadı sizce hamilemiyim
Bugün negatif cıkınca diğerinde ümitlenmek istemedim ama biraz daha mı beklesemHayırlı olsun pozitif görünüyor kan verip netleştirin:)
2 testte de negatif çıkmış ama bu gün ne zaman yapmıştın negatif çıkmıştı ?Bugün negatif cıkınca diğerinde ümitlenmek istemedim ama biraz daha mı beklesem
İnşallahKasette de çıkmış canım ama fazla idrar damlattığın için renk dağılmış. Bence var kan ver ya da testin varsa 3 damla idrarla tekrarla inşallah hamilesindir![]()
Dün sabah erken gebelik ve kasette bu şekilde ailik çizgi cıktı bu sabah normal kaset test yaptım cıkmadı2 testte de negatif çıkmış ama bu gün ne zaman yapmıştın negatif çıkmıştı ?
Nasıl yani negatif çıkmamış ki gayet de pozitif çıkmış2 testte de negatif çıkmış ama bu gün ne zaman yapmıştın negatif çıkmıştı ?
Testlerin markası neydi ?Dün sabah erken gebelik ve kasette bu şekilde ailik çizgi cıktı bu sabah normal kaset test yaptım cıkmadı
Ay yanlış yazmışım anlayın işteNasıl yani negatif çıkmamış ki gayet de pozitif çıkmış
Ovülasyon testi ile takip ettim yumurtalamamı 28 ocaktı 13 gün olmuş beklenen adetimde 16 şubat gösteriyoCanım hesaplamalarında yanlışlık var sanırım yumurtlamanın üzerinden 14 gün geçtiyse adetime 7 gün olmaz çünkü 12 ile 16 gün arası adet oluyorsun
Erken gebeliği bilmiyorum atnışım ama kasetler laboquıkTestlerin markası neydi ?
Canım herkesin döngüsü aynı değil ki. Ben adet bitimi yumurtladım mesela bugün 13. Günüm. Yumurtlamadan sonra 8 günüm var:)Canım hesaplamalarında yanlışlık var sanırım yumurtlamanın üzerinden 14 gün geçtiyse adetime 7 gün olmaz çünkü 12 ile 16 gün arası adet oluyorsun
E pozitif hayırlı olsun kan verin netleşirTekrardan yaptım şimdi yine bu şekilfe cıktı kafam cok karıştı