• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim

mavgslu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2025
7
0
1
23
Bir yıl önce düşük yaptım kürtaj oldum ve umreye gittiğimden dolayi adetim 24 den 39 40 ları gördüm ama 3 4 aydır 28 lerde falan oldum son 2 aydır 26 da oluyorum artık düzene girmişti en son adet tarihim 04. 12.2024 adetim bittiğinden 12 . Gün doktor kontrolum vardı rutin herseyım temiz güzel çıkmıştı adetim 26 . Gününde adet olmadim şuan 32 . Gündeyim ve adet olmama gereken günlerde kasik agrim falan oldu baya 29 . Gün erken gebelik ar+ı med testi yaptım ve çift silik çizgi çıktı normal gebelik yaptım ama çıkmadı bugün 32 . Gün yine erken gebelik yaptım 2 tane biri days doctor predictor ama negatif çıktı sonuçlar sizce ne yapsam gerekiyor hamile miyim degilmiyim

Eklentiler

• IMG20250108160636.jpg
    IMG20250108160636.jpg
    39,6 KB · Görüntüleme: 73
Artimed yanıltabiliyor diye biliyorum sen en iyisi bi kan ver imkanın varsa
İnşallah vardır

Korkma canım bende o yollardan gectım suan ıkıncıyı dogurucam rabbım nasıp ediyor herseyın hayırlısı hep hermzn dua ederim rabbim ıstıyen herkese nasıp etsın dıye inşallah sende hamılesindir
İnşallah Allah razı olsun 1 yıldır bekliyorummm Rabbim kimseye artmadan hayırlısı sağlıklı bir şekilde versin inşallah ama böyle oluncada insan üzülüyor hevesi kırılıyor

İnşallah Allah razı olsun 1 yıldır bekliyorummm Rabbim kimseye artmadan hayırlısı sağlıklı bir şekilde versin inşallah ama böyle oluncada insan üzülüyor hevesi kırılıyor
Oyle gercekten senı cok ıyı anlıyorum bende bır zamanlar ne testler yaptım olmadı sorna oldu kimyasal gebelik sonrasında umudu kestıgım anda hamileydım ve cokta zor gectı hamılelıgim sancılar erken basladı 33 ten başlayıp 36+4 dogum yaptım gercekten herseyin hayırlısı olsun simdide hic beklemediğim anda hamıle kaldım yine ve sezeryan ameliyat geçirdim bebegım de 9 aylık cok erken hamıle kaldım her acıdan korkuyorum yanı demek ıstegım oyle yada boyle hayırlısı olacak sana da dua edeceğim rabbım sana hayırlı güzel evlatlar nasıp etsın canım stresten üzüntüden uzak dur ve cok kafaya takma hayırlısıyla olacak ınsallah

Ama bana var gibi geldi benim ilk gebeliginde hayalet cizgiydi oglum simdi 5 yaşında umarım sizin de sonucu benimki gibi olur🌷

Oyle gercekten senı cok ıyı anlıyorum bende bır zamanlar ne testler yaptım olmadı sorna oldu kimyasal gebelik sonrasında umudu kestıgım anda hamileydım ve cokta zor gectı hamılelıgim sancılar erken basladı 33 ten başlayıp 36+4 dogum yaptım gercekten herseyin hayırlısı olsun simdide hic beklemediğim anda hamıle kaldım yine ve sezeryan ameliyat geçirdim bebegım de 9 aylık cok erken hamıle kaldım her acıdan korkuyorum yanı demek ıstegım oyle yada boyle hayırlısı olacak sana da dua edeceğim rabbım sana hayırlı güzel evlatlar nasıp etsın canım stresten üzüntüden uzak dur ve cok kafaya takma hayırlısıyla olacak ınsallah
Rabbim yardımcın olsun Allah razı olsun inşallah

Days doctor artimed freely bunlar hep yanıltıyor ister erken olsun ister kaset hepsi yalancı pozitif cikariyor

Back