- 6 Mayıs 2024
- 78
- 22
- 3
- 21
- Konu Sahibi mislina nur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsunBöyle çıktı gebelik varmı kızlar
6 aydır sağol inşallah bu defa olmuşturHayırlı olsunne zamandır deniyosunuz acaba?
Amin inşallah6 aydır sağol inşallah bu defa olmuşturAllah'ım herkese nasip etsin
Folik asit kullandım 1 ay ondan başka da birşey kullanmadımAmin inşallahpeki bişey kullandınız mı acaba?
Hayırlı olsun hamiş sın cnmBöyle çıktı gebelik varmı kızlar
Sağol canımHayırlı olsun hamiş sın cnm![]()
eveeeeettt gözünüz aydın kan verin net sonuç için bize de dua edin sağlıcakla kucağınıza alınBöyle çıktı gebelik varmı kızlar
Amın cnmSağol canımAllah'ım isteyene herkese nasip etsin inşallah
![]()
Sağolun ederim tabikieveeeeettt gözünüz aydın kan verin net sonuç için bize de dua edin sağlıcakla kucağınıza alın
benim de adetim 1 gün gecikti belirti olarak hafif kramplar ve elimde ağrı var sanki ilk defa akıntım olmadı bu ay bu ayı düzenli değerlendirdik adet bitiminden başladıkSağolun ederim tabiki![]()
Merhaba hemen hemen her konuda isminizi gordum de size bisey danismak istiyorum benim hamilelik belirtilerim var adetten 3 gün önce test yaptim 2.30 cikti erken gebelik testide yaptim bhghn cikmadi 2 gun gecikmem var ve gec dollenmede var bide beyaz akınti mide bulantısi galsizlik hersey varPozitif görünüyor![]()
Hayırlı olsuun :) Adetiniz geçmiş miydiBöyle çıktı gebelik varmı kızlar
Comfort canımbirde kullandığınız gebelik testi markası nedir
Sağol canım Bugün dü günüm olmadım daha bende yaptımHayırlı olsuun :) Adetiniz geçmiş miydi