- 6 Mayıs 2024
- 65
- 20
- 3
- 21
- Konu Sahibi mislina nur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsunne zamandır deniyosunuz acaba?Böyle çıktı gebelik varmı kızlar
6 aydır sağol inşallah bu defa olmuştur Allah'ım herkese nasip etsinHayırlı olsunne zamandır deniyosunuz acaba?
Amin inşallah peki bişey kullandınız mı acaba?6 aydır sağol inşallah bu defa olmuştur Allah'ım herkese nasip etsin
Folik asit kullandım 1 ay ondan başka da birşey kullanmadımAmin inşallah peki bişey kullandınız mı acaba?
Hayırlı olsun hamiş sın cnmBöyle çıktı gebelik varmı kızlar
Sağol canımAllah'ım isteyene herkese nasip etsin inşallahHayırlı olsun hamiş sın cnm
eveeeeettt gözünüz aydın kan verin net sonuç için bize de dua edin sağlıcakla kucağınıza alınBöyle çıktı gebelik varmı kızlar
Amın cnmSağol canımAllah'ım isteyene herkese nasip etsin inşallah
Sağolun ederim tabikieveeeeettt gözünüz aydın kan verin net sonuç için bize de dua edin sağlıcakla kucağınıza alın
benim de adetim 1 gün gecikti belirti olarak hafif kramplar ve elimde ağrı var sanki ilk defa akıntım olmadı bu ay bu ayı düzenli değerlendirdik adet bitiminden başladıkSağolun ederim tabiki
Merhaba hemen hemen her konuda isminizi gordum de size bisey danismak istiyorum benim hamilelik belirtilerim var adetten 3 gün önce test yaptim 2.30 cikti erken gebelik testide yaptim bhghn cikmadi 2 gun gecikmem var ve gec dollenmede var bide beyaz akınti mide bulantısi galsizlik hersey varPozitif görünüyor
Hayırlı olsuun :) Adetiniz geçmiş miydiBöyle çıktı gebelik varmı kızlar
Comfort canımbirde kullandığınız gebelik testi markası nedir
Sağol canım Bugün dü günüm olmadım daha bende yaptımHayırlı olsuun :) Adetiniz geçmiş miydi