• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilemiyim

asekabaskent

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2023
128
64
18
32
ben ayın 26 da kan tahlılı yaptım betahcg 1.6 cıktı reglıme 6 gün var idrar testi yaptım negatif çıktı hamilemiyimdir böyle birşey basından gecen oldu mu kan tahlıli yaptıgımda reglı bıtımım 13 gün olmustu çok yeniydi ondanmı beta düşük çıktı acaba

Bişey söylemek için erken reglinizi bekleyin. İhtimal var ama benimde 6 gün öncesinde 1.4 çıkmıştı. Sürekli test yapıp strese sokmayın kendinizi. Regl geçince netleşir herşey

Bişey söylemek için erken reglinizi bekleyin. İhtimal var ama benimde 6 gün öncesinde 1.4 çıkmıştı. Sürekli test yapıp strese sokmayın kendinizi. Regl geçince netleşir herşey
vallahi eczacı bayan tanıyor beni elimde değil gecen sene düşük yaptım ondan tedirginim yaa peki 1.4 çıktı sizde hamilemisiniz

vallahi eczacı bayan tanıyor beni elimde değil gecen sene düşük yaptım ondan tedirginim yaa peki 1.4 çıktı sizde hamilemisiniz
1.5 yaşında oğlum :) umarım gönlünüzdeki gibi olur. Dediğim gibi regl öncesi test yapmak hem strese sokar hem de yanıltır. Birazcık sabredin

Back
X