- 24 Kasım 2023
- 1.071
- 223
-
- Konu Sahibi morciveert
adetim düzensiz. 2-3 ayda bir oluyorum. Ama geçen ay 10unda olmuştum sanırım. Oda 2 gün gelen lekelenmeydiAdetinize kaç gün var?
Pcos varmı?adetim düzensiz. 2-3 ayda bir oluyorum. Ama geçen ay 10unda olmuştum sanırım. Oda 2 gün gelen lekelenmeydi
hayır hiç öyle bir teşhis koyulmadıPcos varmı?
Erken gebelik testi yapjnhayır hiç öyle bir teşhis koyulmadı
çook gittim. zaten 18 yaşımda ilaçla oldum adet. en son düzensizlik için corona döneminde gitmiştim. Çünkü o zaman 10 ay adet görmedim. bütün hormonlarıma baktılar bekar oldugum icin alttan muaynee haric herseye bakıldı. hiç bir sorun cıkmadı tek b12 eksikliği çıkmıştı iğne kullanıncada düzelmişti bir kaç ay. ilaç verip hormonlarını bozmak istemiyorum demişti doktorumDoktora gittinizmi hiç? Gebelikten önce mutlaka bir hormon testi verin, yumurtalıklarıniza baktırın. Adetleriniz neden düzensiz?
Ve bence bu iki kişinin kararı. Eşim çok istiyor diye çocuk yapmayın derim. Sizde istiyorsaniz olsun.
dün yaptım cıkmadıErken gebelik testi yapjn
Artik evlisiniz alttan muayene olabilirsiniz gidin derim size tavsiyem tekrar bakılsınçook gittim. zaten 18 yaşımda ilaçla oldum adet. en son düzensizlik için corona döneminde gitmiştim. Çünkü o zaman 10 ay adet görmedim. bütün hormonlarıma baktılar bekar oldugum icin alttan muaynee haric herseye bakıldı. hiç bir sorun cıkmadı tek b12 eksikliği çıkmıştı iğne kullanıncada düzelmişti bir kaç ay. ilaç verip hormonlarını bozmak istemiyorum demişti doktorum
merak ettiğim buydu. korunmadığımız için belki de ufak bi mide bulantımı hamileliğe yoruyorumBulantılar bu kadar erken başlamaz hamilelikte. En doğru teşhis kan vermeniz. Düzensiz adet gördüğünüz içinde mutlaka doktora görünmelisiniz
Hamile olabilirsiniz ama bulantıların başlaması daha geç oluyor korunmayı bıraktıysanız ve adetleriniz düzensiz ise doktora görünün diğer türlü sizi çok yorar bu süreç.merak ettiğim buydu. korunmadığımız için belki de ufak bi mide bulantımı hamileliğe yoruyorum
ultrasonla görülür mü erken bir gebeliğim varsa?Hamile olabilirsiniz ama bulantıların başlaması daha geç oluyor korunmayı bıraktıysanız ve adetleriniz düzensiz ise doktora görünün diğer türlü sizi çok yorar bu süreç.
Mesela şüphelerinize göre ilişki üstünden kaç gün geçti ona göre değişir bu soruların cevabıultrasonla görülür mü erken bir gebeliğim varsa?
Merhabalar bulantilar tam ne zaman başlıyor? Benim midemde şişlik ve guruldama var 1 haftadir. Korunmasız iliski yaşayalı 15 gün geçti bu kadar erken belirti olur mu sizce psikolojik midir? Yanlışlıkla yasmin hapini icmeyi unuttum çünkü 1 gün :/Bulantılar bu kadar erken başlamaz hamilelikte. En doğru teşhis kan vermeniz. Düzensiz adet gördüğünüz içinde mutlaka doktora görünmelisiniz