Hamilemiyim?

morciveert

e ben ne yapayım şimdi?
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2023
1.071
223
kızlar merhaba.
4 aylık evliyim bebek isteyip istemediğimi bilmiyorum. Ama eşim çok istediği için 1 aydır korunmuyoruz. Bir haftadır da fazlaca mide bulantısı yaşıyorum, kusma vs yok. Zaten çok kusabilen bir insan değilimdir. Bu mide bulantılarım sırasında ishal de olmuştum ama bir gün sürdü, bulantılarım bir haftadır var ve hala devam ediyor. Açıkcası midemi üşütmüş olabileceğime yoruyorum. dün sabah aç karnına erken gebelik testi de yaptım, tek çizgi çıktı.
Testlerin yanıltma ihtimali var mı? Gebelik ne kadar sürede testte belli olur? İlaç içecektim mide bulantım için açıkcası hamileyimdir diye korkup ilaçta kullanamıyorum. Çalıştığım için kan testi vermeye fırsatım da olmadı.

Doktora gittinizmi hiç? Gebelikten önce mutlaka bir hormon testi verin, yumurtalıklarıniza baktırın. Adetleriniz neden düzensiz?
Ve bence bu iki kişinin kararı. Eşim çok istiyor diye çocuk yapmayın derim. Sizde istiyorsaniz olsun.

Doktora gittinizmi hiç? Gebelikten önce mutlaka bir hormon testi verin, yumurtalıklarıniza baktırın. Adetleriniz neden düzensiz?
Ve bence bu iki kişinin kararı. Eşim çok istiyor diye çocuk yapmayın derim. Sizde istiyorsaniz olsun.
çook gittim. zaten 18 yaşımda ilaçla oldum adet. en son düzensizlik için corona döneminde gitmiştim. Çünkü o zaman 10 ay adet görmedim. bütün hormonlarıma baktılar bekar oldugum icin alttan muaynee haric herseye bakıldı. hiç bir sorun cıkmadı tek b12 eksikliği çıkmıştı iğne kullanıncada düzelmişti bir kaç ay. ilaç verip hormonlarını bozmak istemiyorum demişti doktorum

çook gittim. zaten 18 yaşımda ilaçla oldum adet. en son düzensizlik için corona döneminde gitmiştim. Çünkü o zaman 10 ay adet görmedim. bütün hormonlarıma baktılar bekar oldugum icin alttan muaynee haric herseye bakıldı. hiç bir sorun cıkmadı tek b12 eksikliği çıkmıştı iğne kullanıncada düzelmişti bir kaç ay. ilaç verip hormonlarını bozmak istemiyorum demişti doktorum
Artik evlisiniz alttan muayene olabilirsiniz gidin derim size tavsiyem tekrar bakılsın

Evliliğimin birinci ayında yoğun akıntıdan dolayı kadın doğum uzmanına gittiğimde alttan muayene etti yumurtalıklarımın gayet iyi olduğunu ve rahmimim iyi olduğunu söylemişti

Bulantılar bu kadar erken başlamaz hamilelikte. En doğru teşhis kan vermeniz. Düzensiz adet gördüğünüz içinde mutlaka doktora görünmelisiniz

Bulantılar bu kadar erken başlamaz hamilelikte. En doğru teşhis kan vermeniz. Düzensiz adet gördüğünüz içinde mutlaka doktora görünmelisiniz
merak ettiğim buydu. korunmadığımız için belki de ufak bi mide bulantımı hamileliğe yoruyorum

merak ettiğim buydu. korunmadığımız için belki de ufak bi mide bulantımı hamileliğe yoruyorum
Hamile olabilirsiniz ama bulantıların başlaması daha geç oluyor korunmayı bıraktıysanız ve adetleriniz düzensiz ise doktora görünün diğer türlü sizi çok yorar bu süreç.

Merhabalar bulantilar tam ne zaman başlıyor? Benim midemde şişlik ve guruldama var 1 haftadir. Korunmasız iliski yaşayalı 15 gün geçti bu kadar erken belirti olur mu sizce psikolojik midir? Yanlışlıkla yasmin hapini icmeyi unuttum çünkü 1 gün :/

X