- 23 Mayıs 2023
- 113
- 12
- 18
- 32
Ben şöyle şüphelendim hamile olduğumdan . Normalde asla adet ağrısı olmaz bende . Adet sancısıni iki senede bir ya yaşarım ya yaşamam . Bu sefer baktım adete 7 gün falan var inceden kasıklarıma sizi giriyor. Gün içinde az az ağrıyor geçiyor . Memelerde baya hassas . Adet günü geçti hala kasıklarıma ağrı gelip gidiyor. İkide bir idrara çıkıyordum ama o kadar yavaş geliyoduki idrarım . Hatta noluyo dedim sanki önünde engel var çok az az yapiyodum. Öyle yani test yaptım bişe çıkmadı . Adettenn bir kaç gün geçti yaptım yine çıkmadı . On gün falan geçti yaptım o zaman aninda kıpkırmızı oldu ikisi de . Kan verdim ilk 440 gibi bir gün arayla yine verdim 1200 lerde çıktı tamam kimyasal değil artık dedim . Doktora randevu aldım . Ertesi gün düşük oldu maalesef.Bende pokos var . Ovulasyon testi kullanıyorum bir gebenin günlüğünden aldım . Ama hep aynı gösteriyor. Ya çatlama olmuyo yada olsa bile 20 mm olmuyo demkki. Yumurtlama günümü geçtim diye düşünüyorum. Sıcak basmaları falan olmuştu iki üç gün önce. Şimdi beklemedeyim