Tabikideee olabilir, hemen test yapin varsa cikarMerhaba kızlar benim 20 aralıkta yumurtlam çatladı iğne falan kullanmadım ilaç falan da kullanmıyorum. 19 aralıkta eşimle birlikte olmuştuk. Yumurta çatladığından beri farklı farklı ağrılarım olurdu. 3 ocakta adet günümdü yani dün ama olmadım. Kalbim çok hızlı atıyor yorgunluk uykusuzluk iştahsızlık baş dönmesi gibi berlitilerim vardı. Bir de sıcak basması dün çok sıcak basıyordu titreme falan da. Bu gündü adetimin 2 ci günü ama yine olmadım. Beyaz akıntı başladı sizce hamilelik belirtileri mi bunlar. Adetim düzenlidir çabuk olurdum amma hiç geç başlamazdı
Bir şey sorsam hani bu hamilelik testlerini sabah erkenden yapın diyolar ya şimdi yapsam çıkar mı ki ?Tabikideee olabilir, hemen test yapin varsa cikar
Sabah ilk idrarla yapin daha saglikli olur daha cok sabah idrari ile betahcg hormonu yuksek oluyorBir şey sorsam hani bu hamilelik testlerini sabah erkenden yapın diyolar ya şimdi yapsam çıkar mı ki ?
Ben hiç sabah ilk idrarla yapmadım 3 günüm geçtiğinde akşam test yapmıştım ve çok net çıkmıştı.Bir şey sorsam hani bu hamilelik testlerini sabah erkenden yapın diyolar ya şimdi yapsam çıkar mı ki ?
adet gününüz gecmiş şuan bile yapsanız varsa çıkar diye düşünüyorumBir şey sorsam hani bu hamilelik testlerini sabah erkenden yapın diyolar ya şimdi yapsam çıkar mı ki ?
Benim 2gun geçti akşama dogru yaptim cikti sen eczaneden iki tane al birini şimdi yap birini yarın sabah ilk idrarınla insallah hamilesindirBir şey sorsam hani bu hamilelik testlerini sabah erkenden yapın diyolar ya şimdi yapsam çıkar mı ki ?
Genelde kahverengi akıntı yerleşme oluyor inşallah gebeliktir ❤Kızlar adetimin bitiminden bugune 13 gun oldu ve ben bugun kahverengi akıntısı yaşadım bu ne demek oluyor ? Yumurta catlamamain uzerinden 10 gün geçti
Hadi inşallah be gülümGenelde kahverengi akıntı yerleşme oluyor inşallah gebeliktir ❤
Bat ne zaman canımHadi inşallah be gülüm
Belli değilki pcos var bende ama hiç boyle ara kahverengi akintisi yaşamadım,Bat ne zaman canım
Benimde pcos var adet günümü bekliyorum umutlaBelli değilki pcos var bende ama hiç boyle ara kahverengi akintisi yaşamadım,
İnşallah hamilesindir çocuk varmı sende peki?Benimde pcos var adet günümü bekliyorum umutla
Yok canım 14 aydir evliyim hiç korunmadim evlendiğim zamandan itibaren 9 ay boyunca hiç adet görmedim öncesinde de 3 ay kadar görmemiştim yani 1 yıl kadar ilk defa adet göremedim tedaviye girdim bakalım 2 ay kaldı tedavim bitmesineİnşallah hamilesindir çocuk varmı sende peki?
Hm olur inşallah sıkma canini pcos hamileliğe engel degil sadece zorlaştırıyor , en kisa zamanda nasip olsunYok canım 14 aydir evliyim hiç korunmadim evlendiğim zamandan itibaren 9 ay boyunca hiç adet görmedim öncesinde de 3 ay kadar görmemiştim yani 1 yıl kadar ilk defa adet göremedim tedaviye girdim bakalım 2 ay kaldı tedavim bitmesine
Senin durumun ne canım başka çocuğun var miHm olur inşallah sıkma canini pcos hamileliğe engel degil sadece zorlaştırıyor , en kisa zamanda nasip olsun
Bir tane var ablasiSenin durumun ne canım başka çocuğun var mi
Oyyy inşallah hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde muradına erersin dualarimdasin ❣❣Bir tane var ablasi6 yasinda 12 ay sonra oldu , simdide kardes istiyo allahim nasip ederse insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?