- 1 Şubat 2018
- 7
- 2
- 86
- 28
- Konu Sahibi Kadir Kardelen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaçıncı dakkada cıktı bu çizgiTest yaptım sonucu böyle çıktı adettim 2 gün gecikti ağrılar var ama gelmiyor ya sanki var gibi ama karar vermedim siz hamilemiyim
2Kaçıncı dakkada cıktı bu çizgi
Hamilesin o zaman canm büyük ihtimalle isterne pazartesiye kadar koyulaşma takip et sonrada kan ver
İnşallah vardır saol canimHamilesin o zaman canm büyük ihtimalle isterne pazartesiye kadar koyulaşma takip et sonrada kan ver
İlişkiden sonra sol kasığım günlerce ağrıdı adetim 24 olması gerek ama adet olucam gibi göğüs ağrım ara ara kasık ağrım oluyor miydem de çok yanıyor test yapayım dedim böyle çıktıNasıl ağrıların var ve ne zamandır vardı ağrı
Son bir haftadır benimde adet olacak gibi sancım var inşallah bende çift çizgiyi görürümİlişkiden sonra sol kasığım günlerce ağrıdı adetim 24 olması gerek ama adet olucam gibi göğüs ağrım ara ara kasık ağrım oluyor miydem de çok yanıyor test yapayım dedim böyle çıktı
İnşallah canım sen ne zaman yapicanSon bir haftadır benimde adet olacak gibi sancım var inşallah bende çift çizgiyi görürüm
30 veya 1 inde yaparımİnşallah canım sen ne zaman yapican
İnşallah vardır canim30 veya 1 inde yaparım
İnşallah canm dua et bu ay hsg çekildim inşallah tutmuşturİnşallah vardır canim
İnşallah canımİnşallah canm dua et bu ay hsg çekildim inşallah tutmuştur