Hamilemiyim???

Pamuk_prenses_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2018
196
34
27
nolur Bayanlar bana cevap verin yardım edin..
Dün akşam bende kanama nokta şeklinde pembe renginde başladı pet koydum sabah değiştim peti şimdi bu renkte çok açık kırmızı renkte kan var göğüs uçlarım çok ağrıyor normalinde adet olunca çok yoğun görüyorum şimdi öyle değil dün akşam başladı işte saat 22:00 dün akşamdan bu yana sadece 1 defa değiştirdim ilişkiye girdiğim 10/11 gün oldu sizce bu yerleşme kanamasımı?? Kaç gün sürer bu kanama ortalamada? Adetime 8 gün kaldı dün başladı kanama yani 9 gün vardı daha . Sürekli idrara çıkıyorum 4/5 gündür nolur banayardımcı olun

Benim bildiğim kadarı ile yerleşme kanaması kırmızı değilde kahverengi oluyor ve 1 pedi doldurmayacak şekilde oluyor yani çok az.siz yine bekleyip test yapın.hayirlisi

Benim bildiğim kadarı ile yerleşme kanaması kırmızı değilde kahverengi oluyor ve 1 pedi doldurmayacak şekilde oluyor yani çok az.siz yine bekleyip test yapın.hayirlisi
1 pedi doldurdu.. dün pembeydi ve daha adetime 9 gün vardı ve hiç ağrım yok adet sancısı yok

Testime bakarmisiniz gebelik varmi sizce

Eklentiler

• 20230823_171135.jpg
    24,5 KB · Görüntüleme: 30
Bir test almalisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…