- 2 Mayıs 2018
- 196
- 34
- 27
-
- Konu Sahibi Pamuk_prenses_
Benim bildiğim kadarı ile yerleşme kanaması kırmızı değilde kahverengi oluyor ve 1 pedi doldurmayacak şekilde oluyor yani çok az.siz yine bekleyip test yapın.hayirlisinolur Bayanlar bana cevap verin yardım edin..
Dün akşam bende kanama nokta şeklinde pembe renginde başladı pet koydum sabah değiştim peti şimdibu renkte çok açık kırmızı renkte kan var göğüs uçlarım çok ağrıyor normalinde adet olunca çok yoğun görüyorum şimdi öyle değil dün akşam başladı işte saat 22:00 dün akşamdan bu yana sadece 1 defa değiştirdim ilişkiye girdiğim 10/11 gün oldu sizce bu yerleşme kanamasımı?? Kaç gün sürer bu kanama ortalamada? Adetime 8 gün kaldı dün başladı kanama yani 9 gün vardı daha . Sürekli idrara çıkıyorum 4/5 gündür nolur banayardımcı olun
1 pedi doldurdu.. dün pembeydi ve daha adetime 9 gün vardıBenim bildiğim kadarı ile yerleşme kanaması kırmızı değilde kahverengi oluyor ve 1 pedi doldurmayacak şekilde oluyor yani çok az.siz yine bekleyip test yapın.hayirlisi
Yakın zamanda bi ilaç falan kullandınızmı? Belki yan etki falan olmuştur1 pedi doldurdu.. dün pembeydi ve daha adetime 9 gün vardıve hiç ağrım yok adet sancısı yok
Yok..Yakın zamanda bi ilaç falan kullandınızmı? Belki yan etki falan olmuştur
Her kadın farklı belirti gosterir bir çok kadında yerleşme kanaması bile olmaz.en iyisi test yapmak 10 11 gün geçmişse belirtiler ola bilir aslında1 pedi doldurdu.. dün pembeydi ve daha adetime 9 gün vardıve hiç ağrım yok adet sancısı yok
Hayırlısı olsun umarım hamilesinizdir
Hayırlısı olsun umarım hamilesinizdir
Testime bakarmisiniz gebelik varmi sizcenolur Bayanlar bana cevap verin yardım edin..
Dün akşam bende kanama nokta şeklinde pembe renginde başladı pet koydum sabah değiştim peti şimdibu renkte çok açık kırmızı renkte kan var göğüs uçlarım çok ağrıyor normalinde adet olunca çok yoğun görüyorum şimdi öyle değil dün akşam başladı işte saat 22:00 dün akşamdan bu yana sadece 1 defa değiştirdim ilişkiye girdiğim 10/11 gün oldu sizce bu yerleşme kanamasımı?? Kaç gün sürer bu kanama ortalamada? Adetime 8 gün kaldı dün başladı kanama yani 9 gün vardı daha . Sürekli idrara çıkıyorum 4/5 gündür nolur banayardımcı olun
Bir test almalisinnolur Bayanlar bana cevap verin yardım edin..