Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamilemiyim ?
- Konu Sahibi leyla1-2
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- hamilelik 2022
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Kaç dakikada çıktı 10 dakikadan sonra çıkan sonuçlar geçersiz erken gebelik testi de yanılma payi var adetiniz gecikince kaset test yapınMerhabalar 6-7 aydir hamile kalmaya calisiorum, adetime 7-8 gun ve bugun erken test yaptim, hayalet cizgi mi anlamadim ama bir cizgi daha vardi bir biligisi olan varmi ?
- 13 Kasım 2022
- 1.307
- 598
- 43
Canım adet döngün kaç gün? Birde testin markası ne ? Kaç dakikada çıktı?Merhabalar 6-7 aydir hamile kalmaya calisiorum, adetime 7-8 gun ve bugun erken test yaptim, hayalet cizgi mi anlamadim ama bir cizgi daha vardi bir biligisi olan varmi ?
Hemen cikti bu cizgi ama hayalet cizgi diye dusunuyorum… bilmiorum bende ya cok istiyorum iste bakalim nasibimiz de ne zaman varKaç dakikada çıktı 10 dakikadan sonra çıkan sonuçlar geçersiz erken gebelik testi de yanılma payi var adetiniz gecikince kaset test yapın
Adet döngumun 18. Gunu bugun.. normalde 24-25. Gununde gelir, markasini hatirlamiorum ama erken testlerdenCanım adet döngün kaç gün? Birde testin markası ne ? Kaç dakikada çıktı?
- 13 Kasım 2022
- 1.307
- 598
- 43
Canım 24 güne göre evet hamile olabilirsin erken yumurtlamis olabilirsin eğer öyleyse bende bu ay erken yumurtladim adete 6 gün kala öğrendim sen yine de iki gün sonra kaset test ile yap bence inşallah vardır bebişAdet döngumun 18. Gunu bugun.. normalde 24-25. Gununde gelir, markasini hatirlamiorum ama erken testlerden
Ayyy INSHALLAAAH Allah isteyen herkese nasip eder, sizi de tebrik ederim sag salim kucaginiza alirsiniz inshAllaaah canim, bi kac gun beklim gene yaparim ama insan tutamiyor kendini her gun test yapasim var..Canım 24 güne göre evet hamile olabilirsin erken yumurtlamis olabilirsin eğer öyleyse bende bu ay erken yumurtladim adete 6 gün kala öğrendim sen yine de iki gün sonra kaset test ile yap bence inşallah vardır bebiş
Yok gecikmedi, 18. Gunumdeyim daha var adete, bende emin degilim hayalet cizgi diye korkuoum ama cizgi var gibide bende bilmiorum böle hamile kalan varmi acabaAdetiniz gecikti mi var gibi ikinci çizgiyi gördüm
Hım bilmiyorum.. Emin olmak için kan verin isterseniz Hayırlısı olsun..Yok gecikmedi, 18. Gunumdeyim daha var adete, bende emin degilim hayalet cizgi diye korkuoum ama cizgi var gibide bende bilmiorum böle hamile kalan varmi acaba
Yumurtlamadan kac gun sonra test yaptin peki canim ?Canım 24 güne göre evet hamile olabilirsin erken yumurtlamis olabilirsin eğer öyleyse bende bu ay erken yumurtladim adete 6 gün kala öğrendim sen yine de iki gün sonra kaset test ile yap bence inşallah vardır bebiş
- 13 Kasım 2022
- 1.307
- 598
- 43
Yumurtlamadan kac gun sonra test yaptin peki canim ?
Amin canım benim inşallah bende hergun yaptım ilk silikti adet günü kopkoyuyduAyyy INSHALLAAAH Allah isteyen herkese nasip eder, sizi de tebrik ederim sag salim kucaginiza alirsiniz inshAllaaah canim, bi kac gun beklim gene yaparim ama insan tutamiyor kendini her gun test yapasim var..
Yumurtlamadan tam 11 gün sonra yaptım canım belirtim coktu o yüzden yaptım çok sılikti o gün gitgide koyulasti
- 19 Mart 2022
- 587
- 780
- 33
- 26
Rabbim insallah nasip etsin sana anne olmayı. Benimde adetim gecikti bi umut test yaptım tek çizgi. Yanılma payı olabilir dediler umutlandım ama ertesi gün adet oldum rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin insallah.Merhabalar 6-7 aydir hamile kalmaya calisiorum, adetime 7-8 gun ve bugun erken test yaptim, hayalet cizgi mi anlamadim ama bir cizgi daha vardi bir biligisi olan varmi ?
Yaa kiyamam, umudunuzu kaybetmeyin Allahin inlaki guzel ve hayirli planlari vardir bizler icin, cocuk isi sabir gerektiriyormus cidden, bende daha öncede böle bisi cikti sonra adetim geldi yine umutlanmak istemiyorum o yuzdenRabbim insallah nasip etsin sana anne olmayı. Benimde adetim gecikti bi umut test yaptım tek çizgi. Yanılma payı olabilir dediler umutlandım ama ertesi gün adet oldum rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin insallah.
Benim daha var ozaman ya yumurtlama testleri yapmistim suan yumurtlamadan sonraki 8. Gunundeyim, Allah inshAllaaaaah istyene herkese nasip ederAmin canım benim inşallah bende hergun yaptım ilk silikti adet günü kopkoyuydu
Yumurtlamadan tam 11 gün sonra yaptım canım belirtim coktu o yüzden yaptım çok sılikti o gün gitgide koyulasti
- 13 Kasım 2022
- 1.307
- 598
- 43
Amin canım benim 3 gün sonra tekrar yap bence insallaj vardır bebişBenim daha var ozaman ya yumurtlama testleri yapmistim suan yumurtlamadan sonraki 8. Gunundeyim, Allah inshAllaaaaah istyene herkese nasip eder