- 20 Mart 2022
- 64
- 31
- 3
- 24
Test mi bozuktu nasıl negatif anlamadımNegatif maalesef
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test mi bozuktu nasıl negatif anlamadımNegatif maalesef
Bende anlayamadım sinirlerim boduldu ağladım yaaTest mi bozuktu nasıl negatif anlamadım
Adetiniz geçti miBende anlayamadım sinirlerim boduldu ağladım yaa
Gerçekten şaka gibiBende anlayamadım sinirlerim boduldu ağladım yaa
Gerçekten şaka gibi
Yok 2 gün varAdetiniz geçti mi
Burda okumuştum kanda gün geçince belli olur diye yazyordu bi doktor söylemiş birisinin yorumunu daha okumuştum umudunuzu kaybetmeyin bende çok umutsuzum kesin yine değilim diyorum belirtilerim var ama bi türlü olmuyor siz testte çift çizgiyi görmüşsünüz adetiniz bir gün geçince tekrar gidip kan verin bi de tekrar test yapın isterseniz bakalım onda ne çıkıyorYok 2 gün var
İnsllh cnm eğer olmazsam verirm ama çok üzüldüm gerçekten rabbim sana da nasıp etsin eşimde üzüldu ben ağladım diye çok emindim sana dua ediyorum sende bna dua et cnm insllh mutluluktan ağlarızBurda okumuştum kanda gün geçince belli olur diye yazyordu bi doktor söylemiş birisinin yorumunu daha okumuştum umudunuzu kaybetmeyin bende çok umutsuzum kesin yine değilim diyorum belirtilerim var ama bi türlü olmuyor siz testte çift çizgiyi görmüşsünüz adetiniz bir gün geçince tekrar gidip kan verin bi de tekrar test yapın isterseniz bakalım onda ne çıkıyor
İnsllh cnm eğer olmazsam verirm ama çok üzüldüm gerçekten rabbim sana da nasıp etsin eşimde üzüldu ben ağladım diye çok emindim sana dua ediyorum sende bna dua et cnm insllh mutluluktan ağlarız
insallah hayırlı zamnda saglıklı hayırlı bı evlat gelir kucağına :') negatif cıktı demıssın deger kac?İnsllh cnm eğer olmazsam verirm ama çok üzüldüm gerçekten rabbim sana da nasıp etsin eşimde üzüldu ben ağladım diye çok emindim sana dua ediyorum sende bna dua et cnm insllh mutluluktan ağlarız
1,20canm inanamıyorum bu kdr net ikinci çizgi varken negatif çıkmasıinsallah hayırlı zamnda saglıklı hayırlı bı evlat gelir kucağına :') negatif cıktı demıssın deger kac?
Kuruma çizgisi olabilir sonradan çıktıysa, başta çöpe attım demiştiniz sanırım. Üzülmeyin, Allah en doğru zamanda sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin inşallah1,20canm inanamıyorum bu kdr net ikinci çizgi varken negatif çıkması
1,20canm inanamıyorum bu kdr net ikinci çizgi varken negatif çıkması
Cnm çok gecmediki odaya gittim geldi çift çizgiydiCanım çizgi ne kadar süre sonra çıkmıştı ki? Bazen sonradan kuruma çizgisi çıkıyor belki öyle olmuştur ilk 5 dakika içindeki sonuçları dikkate almak lazım bu yüzden ama her ihtimale karşı adetin gecikirse tekrar kan ver geç döllenme vs gibi durumlar da olabiliyor.
Olmazsam yeniden vericem cnm dua et ins pozitiftirbazen 4 5 degere bıle negatıf dıyor doktorlar da ondan sordum
üzülme . ömür varsa umut da var. daha adetine varmıs. acaip sasırdım . hanı bekleyen testte cok yasadım cıktı bı dolu cızgı de senınki baya baya cızgıymıs . :S allah allah . bence adet olmazsan tekrar test yap.
Fazla beklemedi ki cnmKuruma çizgisi olabilir sonradan çıktıysa, başta çöpe attım demiştiniz sanırım. Üzülmeyin, Allah en doğru zamanda sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin inşallah![]()
Fazla beklemedi ki cnm odaya gittim geldim çift olmuşCanım çizgi ne kadar süre sonra çıkmıştı ki? Bazen sonradan kuruma çizgisi çıkıyor belki öyle olmuştur ilk 5 dakika içindeki sonuçları dikkate almak lazım bu yüzden ama her ihtimale karşı adetin gecikirse tekrar kan ver geç döllenme vs gibi durumlar da olabiliyor.
Hep dualarımdasın çok dua ettim sana ben sabah cesaretimi toplayıp test yaptım bu da sonucumFazla beklemedi ki cnm odaya gittim geldim çift olmuş
Maşallah canım çok sevindim yaaa bende hasta olmadım hala duaya devam Rabbim neylerse güzel eylerHep dualarımdasın çok dua ettim sana ben sabah cesaretimi toplayıp test yaptım bu da sonucum![]()