Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan ver canım var gözüküyoHamilemiyim?
Hamilemiyim?
:)Teste göre evet :)
Verdim cnm bekliyorum sonucuKan ver canım var gözüküyo
Hamilesin diyor test kanda da çıkar umarımHamilemiyim?
ilk dakikalarda cıktıysa pozitif bence :)Hamilemiyim?
Sonucunu buraya da yazabilir misiniz rica etsem bir de regli gününüz geçtikten sonra mı yaptınız testiHamilemiyim?
Hayır 3 gün önce yaptım tabi yazarımSonucunu buraya da yazabilir misiniz rica etsem bir de regli gününüz geçtikten sonra mı yaptınız testi
İnşallah canımHamilesin diyor test kanda da çıkar umarım
Ben negatif dir diye çöpe attım sonra bı baktım çift çizgi şok oldumilk dakikalarda cıktıysa pozitif bence :)
bazen cok sıılık bı cızgı sonradan netlesebılıyor basta farketmıyoruz. ama bazen de sonradan cızgı cıkıyor su kuruma cızgısı denılenden:) hayırlısıylapozıtıfı gor kanda ınsallah. sonuc cıkmıs mı?Ben negatif dir diye çöpe attım sonra bı baktım çift çizgi şok oldum
Ayyyyyyy inşallahHamilemiyim?
Hayır normal test canımErken gebelik testi mi yaptınız benim de adete 4 gün var sabah mı yapayım şimdi mi karar veremiyorum
İnşallah cnmAyyyyyyy inşallah
Yok cnm çıkmamış hâlâ daha aile doktoruma sordum kesin pozitif çıkar dedi idrar testine baktıbazen cok sıılık bı cızgı sonradan netlesebılıyor basta farketmıyoruz. ama bazen de sonradan cızgı cıkıyor su kuruma cızgısı denılenden:) hayırlısıylapozıtıfı gor kanda ınsallah. sonuc cıkmıs mı?
Bekliyoruz sonucu gününüz geçti mi belirti falan var mıydı acabaYok cnm çıkmamış hâlâ daha aile doktoruma sordum kesin pozitif çıkar dedi idrar testine baktı
Negatif maalesefBekliyoruz sonucu gününüz geçti mi belirti falan var mıydı acaba