• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim?

Pamuk_prenses_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2018
197
34
98
27
İyi Akşamlar Hanımlar, bugün Adet gecikmesinin 20. Günü. Bugün Doktora gittim. Evde 2 tane test yaptığımı ve Testler silik sonuç verdiğini söyledim. Doktor bana Silikte pozitifdir dedi azıcık Hamile diye birşey yok belki bu 20 gün gecikmede geç döllenme olmuştur ve 10 gün sonra belki Hamile kalmışsınızıdır diye söyledi. ultrasonda birşey göremiyorum söyledi ve Kan aldılar bugün. Nediyorsunuz Bayanlar?🥹🥹🥹🥺🥺🥺 Nolur Dua edin 🤲🏻🤲🏻 Yarın olumlu Haberler aliyim 😣♥️

Son düzenleme:
İyi Akşamlar Hanımlar, bugün Adet gecikmesinin 20. Günü. Bugün Doktora gittim. Evde 2 tane test yaptığımı ve Testler silik sonuç verdiğini söyledim. Doktor bana Silikte pozitifdir dedi azıcık Hamile diye birşey yok belki bu 20 gün gecikmede geç döllenme olmuştur ve 10 gün sonra belki Hamile kalmışsınızıdır diye söyledi. ultrasonda birşey göremiyorum söyledi ve Kan aldılar bugün. Nediyorsunuz Bayanlar?🥹🥹🥹🥺🥺🥺 Nolur Dua edin 🤲🏻🤲🏻 Yarın olumlu Haberler aliyim 😣♥️
İnşallah pozitif sonucu görürsünüz testlerde gördüğünüz gibi 🤗🌺

20 gün gecikmede artık net çizgi görünür. Erken testler daha duyarlı, onlardan yapıp buraya atın bakalım biz de

Eklentiler

• 21BD537B-B864-4FD2-B12E-C10B269AD0AA.jpeg
    21BD537B-B864-4FD2-B12E-C10B269AD0AA.jpeg
    87,8 KB · Görüntüleme: 117
Bu test pozitif 🙂🙂🙂

Sonucunuz çıktı mı ☺️

Back
X