HAMILEMIYIM??????

babykalamar

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2021
816
775
Kizlar merhaba. 5 aydir bebek icin deniyoruz dun adet olmam gerekiyordu inanilmaz bir bel kasik agrisi yasadim gece. Yuzde 90 sabaha hastayim dedim simdi kalktim bisey yok test yaptim 1 dakika icinde cikan 2 farkli markanin sonucu. Innovia test neden o kadar soluk cikmis sizce? ( bu testi 30 lu ovulasyon testiyle almistim yaninda hediye gelmisti kutuda bazi testlerde boyle soluk gosteren olmustu ondan midir acaba?) digeri kaset test labaquick marka

Eklentiler

• A17A4DA8-B7E8-4BE1-AA44-5BFAE547A2A2.jpeg
    A17A4DA8-B7E8-4BE1-AA44-5BFAE547A2A2.jpeg
    146,1 KB · Görüntüleme: 106
Evet hamilesiniz pozitif testler tebrik ederim kan verin bence hemen sağlıkla ilerlesin dilerim 🙏💙

Biri soluk olsa bile iki test de pozitifi göstermiş demek ki gebesiniz. Bence hemen bir kan testi yapın 😊

Tebrik ederim, ovulasyon testi kullandığınız ay mı pozitif gördünüz gebelik testinde, ben de aynı markayı almayı düşünüyorum
Ilk uc ay ovulasyon kullanmadim. 4. Ay baya duzenli ovulasyon kullandim ama olmadi. Bu ay yani 5. Ay esimin ailesini gormeye hollandaya geldik testleri yarim yamalak yaptim ama yumurtlama gununu hisseden biriyim akintimdan dolayi. Yani bu ay testi duzenli yapmadan kaldim🙏🏻

Ilk uc ay ovulasyon kullanmadim. 4. Ay baya duzenli ovulasyon kullandim ama olmadi. Bu ay yani 5. Ay esimin ailesini gormeye hollandaya geldik testleri yarim yamalak yaptim ama yumurtlama gununu hisseden biriyim akintimdan dolayi. Yani bu ay testi duzenli yapmadan kaldim🙏🏻

Ay maşallah 🤗

X