Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
evet çıktı ama negatif çok ilginç hala hastalanmadım üzerinden 5 gün geçti.. hemşire bir tanıdığımız vardı eğer regl olmazsam pazartesi tekrar gelmemi söyledi. Sizce sıkıntı ne olabilir
normalde çok düzenli adet olurum her ay adetten 5-6 gün önce test yapar regl olacağımı garantilerdim ilk defa hayalet çizgiyi gördüm ama sonucu gelmedi :\ acaba kimyasal mı
normalde çok düzenli adet olurum her ay adetten 5-6 gün önce test yapar regl olacağımı garantilerdim ilk defa hayalet çizgiyi gördüm ama sonucu gelmedi :\ acaba kimyasal mı
Çok ilginç diğer çizginiz o kadar belli ki çıplak gözle bile daha nettir eminim… Ama şaşmamak lazım benim de öyleydi hatta alta fotoğraf bırakıcam ama negatifdi atıyorum
Eki Görüntüle 3087649 Eki Görüntüle 3087650 kızlar selam hayalet çizgim göründü resimde tam çıkmasada gerçek görüntüsü daha belirgin. Bugün adet günüm daha olmadım çok heyecanlıyım sizinlede paylaşmak istedim sizce varmıdır ?