• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim

Surmen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2022
14
4
1
26
Nisanın 10 da birliktelik yaşadım 11 de ella ertesi hapı kullandim mayısın 8 de adet olmam lazimdı adetim 11 gün gecikti kan testi yaptirdım 0.100 negatif çıktı 15 gündür adet olamiyorum gebe kalmış olabilirmiyim

Sen sağlıklı beslen hatta folik asit kullanmıyorsan da başla çünkü hamile kalmadan yaklaşık altı ay önceden başlanması önerilir. Yumurtlama tarihini takip et ama hergün birliktelik yaşama sperm kalitesi düşer. Yumurtlama tarihine bir iki gün kala bir gün arayla ilişki yeterli gerisi rabbimin takdiri ve senin nasibin
Dediklerin gibi yaparım bu arada teşekkür ederim insllah hayirlisiyla olur bı evlat sahibi olmak çok istiyorum

Dediklerin gibi yaparım bu arada teşekkür ederim insllah hayirlisiyla olur bı evlat sahibi olmak çok istiyorum
Hormonlara bakıldı mı mesela benim prolaktin yüksekti (süt hormonu).bu da yumurtlamaya engeldi 8 ay ilaç kullandım ilacı bıraktım tekrar yükseldi o hormon .doktor daha fazla uzun süre ilaç kullanacaksın dedi .o ay hamile kalmışım. Yani kafamda olmayacağına inandığım ay hamile kaldım.her ay hamile miyim baskısı üzerimden kalkınca hamile kalmışım yani .stres çok büyük bir engel hamile kalmaya. Bu süreçte stres yapmamak pek mümkün değil haklısın sende

Hormonlara bakıldı mı mesela benim prolaktin yüksekti (süt hormonu).bu da yumurtlamaya engeldi 8 ay ilaç kullandım ilacı bıraktım tekrar yükseldi o hormon .doktor daha fazla uzun süre ilaç kullanacaksın dedi .o ay hamile kalmışım. Yani kafamda olmayacağına inandığım ay hamile kaldım.her ay hamile miyim baskısı üzerimden kalkınca hamile kalmışım yani .stres çok büyük bir engel hamile kalmaya. Bu süreçte stres yapmamak pek mümkün değil haklısın sende
Yok sadece 2ay önce baktirmistim küçük bı kist ve enfeksiyon var ama gebe kalmana engel değil demişti ilaçlar vermişti ilaçları düzenli kullandım ama bidahaki gittiğime bakmadı bile

Senin durumun farklı sen bebek isteyen taraftasın bu oldukça stresli bir durum.bu da adet gecikmesi yapabilir . Yumurtlama tarihine dikkat et mümkün olduğunca kafanı rahatlat . inşallah rabbim nasip etsin
Çok akıntım oluyo onu sorun yapıyorum tekrar test verip sonucundan korkuyorum doğrusu ama karnım siş rahatsız hissesiyorum kendimi

Back