Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamilemiyim
- Konu Sahibi Surmen
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- hamilemiyim?
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 7 Aralık 2014
- 739
- 577
- 123
- 37
Hamile kalmış olamazsın adetinin gecikmesi stres kaynaklı olabilir yada kullandığınız ilaçlar varsa onlar da etkili olur merak etmeyinNisanın 10 da birliktelik yaşadım 11 de ella ertesi hapı kullandim mayısın 8 de adet olmam lazimdı adetim 11 gün gecikti kan testi yaptirdım 0.100 negatif çıktı 15 gündür adet olamiyorum gebe kalmış olabilirmiyim
- 20 Ocak 2015
- 9.327
- 13.274
- 248
- 40
Hamile kalmış olamazsın adetinin gecikmesi stres kaynaklı olabilir yada kullandığınız ilaçlar varsa onlar da etkili olur merak etmeyin
- 7 Aralık 2014
- 739
- 577
- 123
- 37
Bahsettiğiniz tarihe göre eğer 8 inde adet olmanız gerekiyor ise zaten ilişki tarihi yumurtlama tarihi bile değilİlişkimden 35 gün sonra yaptım negatifti tekrar yaptırsam mı sizce korkuyorum pozitife döner diye
Evet öyle ama tekrar bi kan testi vermemi söyleyenler var ama sonucta adetim 11 gün gecince ysptirdim ve iliskimden 35 gün sonra yaptiedim ama ilk kez adetim 15 gün gecikti akıntım oluyo korkuyoeum resmen psikolojm bozulduBahsettiğiniz tarihe göre eğer 8 inde adet olmanız gerekiyor ise zaten ilişki tarihi yumurtlama tarihi bile değil
- 23 Mayıs 2022
- 13
- 4
- 1
- 23
- 7 Aralık 2014
- 739
- 577
- 123
- 37
Rahat ol verdiğin tarihte hamile kalmış olsaydın testte beta HCG bu kadar düşük olamazdıEvet öyle ama tekrar bi kan testi vermemi söyleyenler var ama sonucta adetim 11 gün gecince ysptirdim ve iliskimden 35 gün sonra yaptiedim ama ilk kez adetim 15 gün gecikti akıntım oluyo korkuyoeum resmen psikolojm bozuldu
- 23 Mayıs 2022
- 13
- 4
- 1
- 23
Aynı durumda sayılırız bende senin gibiyim nasıl olacak varmı yokmu diye düşünüyorumEvet öyle ama tekrar bi kan testi vermemi söyleyenler var ama sonucta adetim 11 gün gecince ysptirdim ve iliskimden 35 gün sonra yaptiedim ama ilk kez adetim 15 gün gecikti akıntım oluyo korkuyoeum resmen psikolojm bozuldu
- 23 Mayıs 2022
- 13
- 4
- 1
- 23
Ertesi gün hapları adet düzenini bozabilir,lekelenme yapabilir.Gebelik olsaydı kan testinde çıkardı.İciniz rahat olsun,hamile değilsiniz.
- 23 Mayıs 2022
- 13
- 4
- 1
- 23
- 7 Aralık 2014
- 739
- 577
- 123
- 37
Senin durumun farklı sen bebek isteyen taraftasın bu oldukça stresli bir durum.bu da adet gecikmesi yapabilir . Yumurtlama tarihine dikkat et mümkün olduğunca kafanı rahatlat . inşallah rabbim nasip etsinBen ilaç dahi kullanmadım adetimin üstünden 9gun gecikti ama hala tık yok 3gun önce gittim negatif sonuç aldım bidaha yaptırsam mi testi çok kararsızım negatif çıkınca kötü oluyorum insllah rabbim istiyen herkese verir
- 8 Ocak 2020
- 3.847
- 3.427
- 83
Imkansiz. Kist falan yoksa adet sokturucu kullanin ya da kendiliginden adet olmanizi bekleyin. Hamile degilsiniz dusunurek daha da geciktireceksiniz adetiNisanın 10 da birliktelik yaşadım 11 de ella ertesi hapı kullandim mayısın 8 de adet olmam lazimdı adetim 11 gün gecikti kan testi yaptirdım 0.100 negatif çıktı 15 gündür adet olamiyorum gebe kalmış olabilirmiyim
- 23 Mayıs 2022
- 13
- 4
- 1
- 23
Biraz stres yapiyorum bwlkide ondan geçen sene kürtaj olmak zorunda kaldım ozaman dan bu yana olmadı bu yüzden bu ay da gecikince oldu sanmıştım ama gebelik yok diyor geç döllenme olmuş olabilir mi pekiSenin durumun farklı sen bebek isteyen taraftasın bu oldukça stresli bir durum.bu da adet gecikmesi yapabilir . Yumurtlama tarihine dikkat et mümkün olduğunca kafanı rahatlat . inşallah rabbim nasip etsin
Normalde adetin 2 3 gün geciktikten sonra yapilan kan testi net kesin cikar canım ama eger negatif cikmıssa tekrar bi kan ver bence ben ilac korunma hapi aldigim icinBanada yardımcı olur musunuz lütfen
- 23 Mayıs 2022
- 13
- 4
- 1
- 23
Hiç bir şekilde ilaç falan da kullanmadım yani düzenlide oluyordum bilmiyorum korkuyorum açıkçası negatif çıkıyor bı garip oluyorumNormalde adetin 2 3 gün geciktikten sonra yapilan kan testi net kesin cikar canım ama eger negatif cikmıssa tekrar bi kan ver bence ben ilac korunma hapi aldigim icin
- 7 Aralık 2014
- 739
- 577
- 123
- 37
Sen sağlıklı beslen hatta folik asit kullanmıyorsan da başla çünkü hamile kalmadan yaklaşık altı ay önceden başlanması önerilir. Yumurtlama tarihini takip et ama hergün birliktelik yaşama sperm kalitesi düşer. Yumurtlama tarihine bir iki gün kala bir gün arayla ilişki yeterli gerisi rabbimin takdiri ve senin nasibinBiraz stres yapiyorum bwlkide ondan geçen sene kürtaj olmak zorunda kaldım ozaman dan bu yana olmadı bu yüzden bu ay da gecikince oldu sanmıştım ama gebelik yok diyor geç döllenme olmuş olabilir mi peki
Ama akıntım oluyo bazen sancım oluyo tekrar eczaneden kendim alip mi test yaptirsamImkansiz. Kist falan yoksa adet sokturucu kullanin ya da kendiliginden adet olmanizi bekleyin. Hamile degilsiniz dusunurek daha da geciktireceksiniz adeti