• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim

Surmen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2022
14
4
1
26
Nisanın 10 da birliktelik yaşadım 11 de ella ertesi hapı kullandim mayısın 8 de adet olmam lazimdı adetim 11 gün gecikti kan testi yaptirdım 0.100 negatif çıktı 15 gündür adet olamiyorum gebe kalmış olabilirmiyim

Nisanın 10 da birliktelik yaşadım 11 de ella ertesi hapı kullandim mayısın 8 de adet olmam lazimdı adetim 11 gün gecikti kan testi yaptirdım 0.100 negatif çıktı 15 gündür adet olamiyorum gebe kalmış olabilirmiyim
Hamile kalmış olamazsın adetinin gecikmesi stres kaynaklı olabilir yada kullandığınız ilaçlar varsa onlar da etkili olur merak etmeyin

Bahsettiğiniz tarihe göre eğer 8 inde adet olmanız gerekiyor ise zaten ilişki tarihi yumurtlama tarihi bile değil
Evet öyle ama tekrar bi kan testi vermemi söyleyenler var ama sonucta adetim 11 gün gecince ysptirdim ve iliskimden 35 gün sonra yaptiedim ama ilk kez adetim 15 gün gecikti akıntım oluyo korkuyoeum resmen psikolojm bozuldu

Ben ilaç dahi kullanmadım adetimin üstünden 9gun gecikti ama hala tık yok 3gun önce gittim negatif sonuç aldım bidaha yaptırsam mi testi çok kararsızım negatif çıkınca kötü oluyorum insllah rabbim istiyen herkese verir🙏🏻

Evet öyle ama tekrar bi kan testi vermemi söyleyenler var ama sonucta adetim 11 gün gecince ysptirdim ve iliskimden 35 gün sonra yaptiedim ama ilk kez adetim 15 gün gecikti akıntım oluyo korkuyoeum resmen psikolojm bozuldu
Rahat ol verdiğin tarihte hamile kalmış olsaydın testte beta HCG bu kadar düşük olamazdı

Aynı durumda sayılırız bende senin gibiyim nasıl olacak varmı yokmu diye düşünüyorum

Ertesi gün hapları adet düzenini bozabilir,lekelenme yapabilir.Gebelik olsaydı kan testinde çıkardı.İciniz rahat olsun,hamile değilsiniz.

Ben ilaç dahi kullanmadım adetimin üstünden 9gun gecikti ama hala tık yok 3gun önce gittim negatif sonuç aldım bidaha yaptırsam mi testi çok kararsızım negatif çıkınca kötü oluyorum insllah rabbim istiyen herkese verir🙏🏻
Senin durumun farklı sen bebek isteyen taraftasın bu oldukça stresli bir durum.bu da adet gecikmesi yapabilir . Yumurtlama tarihine dikkat et mümkün olduğunca kafanı rahatlat . inşallah rabbim nasip etsin

Imkansiz. Kist falan yoksa adet sokturucu kullanin ya da kendiliginden adet olmanizi bekleyin. Hamile degilsiniz dusunurek daha da geciktireceksiniz adeti

Senin durumun farklı sen bebek isteyen taraftasın bu oldukça stresli bir durum.bu da adet gecikmesi yapabilir . Yumurtlama tarihine dikkat et mümkün olduğunca kafanı rahatlat . inşallah rabbim nasip etsin
Biraz stres yapiyorum bwlkide ondan geçen sene kürtaj olmak zorunda kaldım ozaman dan bu yana olmadı bu yüzden bu ay da gecikince oldu sanmıştım ama gebelik yok diyor geç döllenme olmuş olabilir mi peki

Biraz stres yapiyorum bwlkide ondan geçen sene kürtaj olmak zorunda kaldım ozaman dan bu yana olmadı bu yüzden bu ay da gecikince oldu sanmıştım ama gebelik yok diyor geç döllenme olmuş olabilir mi peki
Sen sağlıklı beslen hatta folik asit kullanmıyorsan da başla çünkü hamile kalmadan yaklaşık altı ay önceden başlanması önerilir. Yumurtlama tarihini takip et ama hergün birliktelik yaşama sperm kalitesi düşer. Yumurtlama tarihine bir iki gün kala bir gün arayla ilişki yeterli gerisi rabbimin takdiri ve senin nasibin

Back