Hamilemiyim!!!!

beyzadmrc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2022
2
0
24
Herkese merhabalar ben yeni üye. 8 aydır hamile kalmaya çalışıyorum ama her seferinde hüsran bugün regl günüm ve olmadım şu ana kadar hiç gecikme yaşamamıştım akşama doğru test yaptım ama negatif sabah ilk idrarıml yapsam sonuç değişimi acaba 1 günde testi pozitife dönen varmı. Ve hiç regl olucakmışım gibi hissetmiyorum 20 dakkada bir idrara çıkma isteği geliyor nolur bana yardımcı olun tecrübelerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler

Başka belirtim var mı? Kasık agrısı gögüs şişmesi hassaslasması vs. Birde yumurtlama günlerini takip ediyormusun? Burada cogu kişiden duymuştum onun için testler varmıs

Başka belirtim var mı? Kasık agrısı gögüs şişmesi hassaslasması vs. Birde yumurtlama günlerini takip ediyormusun? Burada cogu kişiden duymuştum onun için testler varmıs
Evet ovulasyon testide yaptım ama benim eşimden yana sorun Çar sperm sayısı az ayrıca morfoloji bozukluğu olduğunu söyledi doktorlar 1 yılı doldurmadan herhangi bir aşılama veya tüp bebekte yapma istemiyorum göğüs ağrılarım var ayrıca

Regl günün geldiyse sabah idrarı olmasa da silik milik bir şeyler çıkardı bence

regl günümde çok belirgin pozitif çıkmıştı
geç döllenme olduysa belki 1-2 gün sonra çıkar , bekle bakalım inşallah

regl günümde çok belirgin pozitif çıkmıştı
geç döllenme olduysa belki 1-2 gün sonra çıkar , bekle bakalım inşallah
Ben 21 ağustosta sürtünme ile bir ilişki yaşadım. Hemen ertesi gün hapı alıp içtim. O olaydan sonra defalarca idrar testi yaptım negatif çıktı, tamamen içimi rahatlatmak için de beta testi yaptırdım. Beta testini o olaydan 3 ay sonra yaptırdım, 23 Kasım da. Referans aralığında çizgi vardı diğer tarafta <1.20 negative yazıyordu. Demek istediğim ilişkiden 3 ay sonra yapılan beta testinde hamilelik olsaydı çıkar mı? Doğru sonuç verir mi? Toplam o olay olalı 5 ay oluyor, 5 aydır da adet oluyorum ama çoğu kulaktan dolma bilgilerle korktum, adet olup gebe kalinabilecegini duyunca korktum.

Eklentiler

• Screenshot_20220131-182224_WhatsApp.jpg
    16,6 KB · Görüntüleme: 42
Hamile değilsiniz. Kesin

Allah büyük. Sıkıntı yapma bunları elbette her türlü muayenizi olun. Benim arkadasım unda eşinin cok problemleri vardı hatta doktor tüp bebek önerdi cok üzüldü ler sonra 2 ay geçti hamile oldugunu ögrendi bşr tane bile saglam spermi varsa yumurtlama gününe denk gelirse kısacası Allah ol derse tüm imansızlar imkanı oluyor. O yüzden sen yumurtlama dan 15 gün sonra testini yap bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…