• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim

• Konu Sahibi Konu Sahibi Yami
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba kızlar. Reglden sonra 14.ve16. Gün eşimle korunmadık . İlişkiden 8 gün sonra erken gebelik testi yaptım ama kanda bile 10 gün sonra belli oluyormuş adetime 3 gün kala normal kaset testlerden yaptım negatif sonuç bu arada testi ilk idrarla yapmadım. Şuan adetime 1 gün kaldı ancak bir hafta öncesinden yoğun bel ağrısı hafif kasık ağrısı yaşadım. Ara ara kasıklarımda batmalar oluyor. Göğüs uçlarında herhangi bir acıma sızlama yok ama göğüslerim biraz şişti normalde adet zamanı pek büyüme olmaz. Biraz kafam karıştı açıkçası idrarımda beyaz parçalar var minik minik bunu okudum hamile olanlarda görmüş ama gün içindeki akıntı çamaşırımı bir kez kirletiyor normal diye düşündüm ve kokmuyorda. Sizce bu düşünceyi kafamdan atmalı mıyım ne düşünüyorsunuz?
Bence biraz daha bekleyin ve regl olmuyosaniz direk kan testi verin daha iyi sonuc alirsiniz

Haberinizi bekliyorum inşallah 🥰 doktorum dogum kontrol hapi verdi bana yan etkilerinde yaziyor bazi seyler ve benim kan pıhtısı atti.Tamamen hormon ilaclari yasak bana 3 ay kan sulandirici igne vurdum 😔 Allahin hikmeti ve adetim duzene girdi çok şükür 🙏🏻 incir kürü kullandim ben.Onun dışında saglik bakanlığı onaylı bir ürün var zaten onunla yumurtlama gördüm 🙈 Eger ki tutunursa adetime 10 gün kaldı olmazsam inşallah güzel haberler alirim yine de umutlanmak istemiyorum
Ben testi tekrar ettim yine negatif o yüzden attım kafamdan stres yapınca daha kötü çünkü.😶 neyse sağlık olsun bakalım inşallah güzel haberlerini bekliyorum 🤲 inşallah tutunur ve Allah sana hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder ❤

Merhaba kızlar. Reglden sonra 14.ve16. Gün eşimle korunmadık . İlişkiden 8 gün sonra erken gebelik testi yaptım ama kanda bile 10 gün sonra belli oluyormuş adetime 3 gün kala normal kaset testlerden yaptım negatif sonuç bu arada testi ilk idrarla yapmadım. Şuan adetime 1 gün kaldı ancak bir hafta öncesinden yoğun bel ağrısı hafif kasık ağrısı yaşadım. Ara ara kasıklarımda batmalar oluyor. Göğüs uçlarında herhangi bir acıma sızlama yok ama göğüslerim biraz şişti normalde adet zamanı pek büyüme olmaz. Biraz kafam karıştı açıkçası idrarımda beyaz parçalar var minik minik bunu okudum hamile olanlarda görmüş ama gün içindeki akıntı çamaşırımı bir kez kirletiyor normal diye düşündüm ve kokmuyorda. Sizce bu düşünceyi kafamdan atmalı mıyım ne düşünüyorsunuz?
Bı gelişme var mı?

Back