2 senelik evliyim. Evlendiğinden bu yana cocuk istiyoruz. 6 ay önce miyom ameliyati oldum. Doktorum 3 ay sonra denemelere basla dedi. 3 aydir deniyoruz. Ilk kez bu ay surekli akintim oldu. Adetin 15 inci günü akintim basladi surekli devam etti. Dün kesildi. Dün normalde adet günümdü olmadi..her zamnki adetten farkli seyler yasiyorum. Normalde adetim yaklasinca cnm sürekli tatli isterdi. Goguslerim agrir kasiklarimda sanci olurdu anlardım adetimin gelecegini. Bu ay ise tatlidan tiksindim sureklu canim tuzlu eksi seyler istiyor. Göğüslerde agri yok ama cok fazla şiştiler agir geliyor sutyenim dar geliyor. Ve ne kasik ne gogus ne de baska agri hic biri yok. Kendimi de umitlendirmek istemiyorm ama acaba hamilemiyim diyorum .var mi bnm gibi belirti yasayan. Miyom dan sonra hamile kalan
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamilemiyim
- Konu Sahibi Sefes01
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Olabilir canım inşallah vardır ve sağlıklı ilerler histeroskopi mi olmustın2 senelik evliyim. Evlendiğinden bu yana cocuk istiyoruz. 6 ay önce miyom ameliyati oldum. Doktorum 3 ay sonra denemelere basla dedi. 3 aydir deniyoruz. Ilk kez bu ay surekli akintim oldu. Adetin 15 inci günü akintim basladi surekli devam etti. Dün kesildi. Dün normalde adet günümdü olmadi..her zamnki adetten farkli seyler yasiyorum. Normalde adetim yaklasinca cnm sürekli tatli isterdi. Goguslerim agrir kasiklarimda sanci olurdu anlardım adetimin gelecegini. Bu ay ise tatlidan tiksindim sureklu canim tuzlu eksi seyler istiyor. Göğüslerde agri yok ama cok fazla şiştiler agir geliyor sutyenim dar geliyor. Ve ne kasik ne gogus ne de baska agri hic biri yok. Kendimi de umitlendirmek istemiyorm ama acaba hamilemiyim diyorum .var mi bnm gibi belirti yasayan. Miyom dan sonra hamile kalan
Insallj canm insallh. Yabanci terimini bilmiyorm sezeryan gibi oldum ameliyatiOlabilir canım inşallah vardır ve sağlıklı ilerler histeroskopi mi olmustın
- 8 Ocak 2020
- 3.847
- 3.427
- 83
Canim test yap adetin de geçmiş. Hadi hayirlisi diyelim. Allah InsaAllah arzusunda olduğunu hayirlisiyla nasib eder2 senelik evliyim. Evlendiğinden bu yana cocuk istiyoruz. 6 ay önce miyom ameliyati oldum. Doktorum 3 ay sonra denemelere basla dedi. 3 aydir deniyoruz. Ilk kez bu ay surekli akintim oldu. Adetin 15 inci günü akintim basladi surekli devam etti. Dün kesildi. Dün normalde adet günümdü olmadi..her zamnki adetten farkli seyler yasiyorum. Normalde adetim yaklasinca cnm sürekli tatli isterdi. Goguslerim agrir kasiklarimda sanci olurdu anlardım adetimin gelecegini. Bu ay ise tatlidan tiksindim sureklu canim tuzlu eksi seyler istiyor. Göğüslerde agri yok ama cok fazla şiştiler agir geliyor sutyenim dar geliyor. Ve ne kasik ne gogus ne de baska agri hic biri yok. Kendimi de umitlendirmek istemiyorm ama acaba hamilemiyim diyorum .var mi bnm gibi belirti yasayan. Miyom dan sonra hamile kalan
Amin insallh cnm. Biraz geçmesini bekliyorum. Bazi aylar boyle gecikiyorum. 4 gun olmazsam test alip yapacağım.Canim test yap adetin de geçmiş. Hadi hayirlisi diyelim. Allah InsaAllah arzusunda olduğunu hayirlisiyla nasib eder
- 26 Aralık 2012
- 2.847
- 5.647
- 358
Biraz geçmesini bekliyorum. Bazi aylar boyle gecikiyorum. 4 gun olmazsam test alip yapacağım.Canim test yap adetin de geçmiş. Hadi hayirlisi diyelim. Allah InsaAllah arzusunda olduğunu hayirlisiyla nasib eder
Insalh dediginiz gibidir. Allhim bu duyuguyu insallh bna da taddirsinBelirtileriniz gebeliğe çok benziyor, test yapmalısınız.
Surekli gecikmelerim oluyor. Oyuzden yapmadim. Bir kac gun daha olmazsa yaparimherzmankinden farklı hissediyorsan olabilir..bende öle hissetmiştim değişik başka bi batma değişik başka haller vb.
neden bekliyorsun hemen test yap bence varsa çıkar adet günün geçmiş çünkü...
inşalah bu ay olmasa da diğer aylarda güzel haber almanı dilerim