- 28 Mart 2020
- 21.312
- 1
- 64.654
- 548
- Konu Sahibi sevgi_hersey
-
Folik asit gebe kalmayi kolaylastiran bir sey degil. Bebegin nöral gelisimini destekleyen bir şey.Test yapmaya korkuyorum2 aydır folik asit de kullanıyorum faydası olur diye ara ara adet ağırılarım oluyor olucakmışım gibi
Sabah idrariyla yapin bir deÇok silik zaten en net burda gözüküyor
Benim 10 yaşındayken 2 ameliyatım oldu doktor bu yüzden tüplerimde yapışama olabileceğini söyledi eşim içinde dedi ama ilk bana baktırdık desik bi deneyelim sonra eşime baktırırız diye düşündük bu ay sıra ondaSizde bir sorun yok ama onda olup olmadigi belli degil. Siz kadin doğuma gittiginizde doktor esinize demedi mi ürolojiye gidip ornek vermeniz gerekiyor diye?
Bana doktor önerdi ama kesin olur demedi tabikideFolik asit gebe kalmayi kolaylastiran bir sey degil. Bebegin nöral gelisimini destekleyen bir şey.
Tabii ki folik asit oncesinde de kullanacagiz. Ama gebe kalmak icin degil bebegin gelisimi icin gerekli bir sey.Bana doktor önerdi ama kesin olur demedi tabikide
Erken gebelik testiyle yap canım onda çıkıyormuşÇok silik zaten en net burda gözüküyor
3 gun cinsel perhiz gerekiyor ona göre davraninBenim 10 yaşındayken 2 ameliyatım oldu doktor bu yüzden tüplerimde yapışama olabileceğini söyledi eşim içinde dedi ama ilk bana baktırdık desik bi deneyelim sonra eşime baktırırız diye düşündük bu ay sıra onda
Evet denicem eğer varsa mr çekildim dün çok tehlikeli bi durum sanırım şuanSabah idrariyla yapin bir de
Bu konu tartışılır her halde canım çünkü bir çok doktor folik asiti hamilelikten önce öneriyorTabii ki folik asit oncesinde de kullanacagiz. Ama gebe kalmak icin degil bebegin gelisimi icin gerekli bir sey.
Korkmayin kendinizi telaşa düşürmeyin. Allah saglikli bebek nasip edecekse her seyden koruyor. Bilmeyerek girdiniz diye böyle diyorum. Bile bile radyasyona girip allah korur demiyorum yanlis anlasilmasin.Evet denicem eğer varsa mr çekildim dün çok tehlikeli bi durum sanırım şuan
Nasıl yani anlamadım3 gun cinsel perhiz gerekiyor ona göre davranin
Evet vücudumuza depoluyoruz iste bebek icin. Gebeliği kolaylastiran bir sey degil.Bu konu tartışılır her halde canım çünkü bir çok doktor folik asiti hamilelikten önce öneriyor
Sizce bel ağrım göğüs ağrım ve regl gecikmem birde bu silik çizgi biraz da olsun pozitif olabileceği anlama gelebilir miKorkmayin kendinizi telaşa düşürmeyin. Allah saglikli bebek nasip edecekse her seyden koruyor. Bilmeyerek girdiniz diye böyle diyorum. Bile bile radyasyona girip allah korur demiyorum yanlis anlasilmasin.
Esiniz test verecegi gün, 3 gun iliskiye girmemis bosalmamis olmasi gerekiyor. Dun gece iliskiye girdiniz diyelim sabah test verilmez. 3 gun beklemesi gerek.Nasıl yani anlamadım
Sanki silik bi cizgi var gibi canim regl gunun henuz gelmedi sanirimSizce bel ağrım göğüs ağrım ve regl gecikmem birde bu silik çizgi biraz da olsun pozitif olabileceği anlama gelebilir mi
Evet vücudumuza depoluyoruz iste bebek icin. Gebeliği kolaylastiran bir sey degil.
Sizce bel ağrım göğüs ağrım ve regl gecikmem birde bu silik çizgi biraz da olsu
Esiniz test verecegi gün, 3 gun iliskiye girmemis bosalmamis olmasi gerekiyor. Dun gece iliskiye girdiniz diyelim sabah test verilmez. 3
hmmm saol canım bunu bilmiyordum vallaEsiniz test verecegi gün, 3 gun iliskiye girmemis bosalmamis olmasi gerekiyor. Dun gece iliskiye girdiniz diyelim sabah test verilmez. 3 gun beklemesi gerek.zaten hasta olayım sana ondan sonra hemen gidicez
Sen sabah ilk idrarınla erken gebelik testi yap canım inşallah hamişsindirSizce bel ağrım göğüs ağrım ve regl gecikmem birde bu silik çizgi biraz da olsun pozitif olabileceği anlama gelebilir mi
Geçti bile düzensiz regl günlerim hep geçen ay olmadımSanki silik bi cizgi var gibi canim regl gunun henuz gelmedi sanirim
Ay inşallah eğer öyleyse sanırım hayatımın en mutlu anı olucakSen sabah ilk idrarınla erken gebelik testi yap canım inşallah hamişsindir
2 gun sonra tekrarla canim testini oyle daha net anlasilirGeçti bile düzensiz regl günlerim hep geçen ay olmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?