- 11 Mart 2021
- 45
- 13
- 8
- 26
- Konu Sahibi sevgi_hersey
-
Kanama ya da kahve lekelenme var mıKızlar yardım edinhastalığıma 3 gün var dünden beri kasık ağrılarım baş ağrım mide bulantım ve bacak ağrılarım var. Bugun sarı bir akıntı geldi çocuk istiyoruz ama olmuyor doktora gittik hiç bir sorun yok dediler hgs ye girdim 2 ay önce iki tüpümde açıktı bu ay yumurtla dönemimde ilişkiye girdim ondan 4 gün sonra sağ kasığımda çekilme batma oldu baya bir devam etti ve hala sağ kasığımda batmalar oluyor böyle olanlar var mı
Bende geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. Bu ay bekliyorum beyaz ve seffaf akıntım var. Kasigim da iki gündür batma var. Daha adetime 1 haft varKızlar yardım edinhastalığıma 3 gün var dünden beri kasık ağrılarım baş ağrım mide bulantım ve bacak ağrılarım var. Bugun sarı bir akıntı geldi çocuk istiyoruz ama olmuyor doktora gittik hiç bir sorun yok dediler hgs ye girdim 2 ay önce iki tüpümde açıktı bu ay yumurtla dönemimde ilişkiye girdim ondan 4 gün sonra sağ kasığımda çekilme batma oldu baya bir devam etti ve hala sağ kasığımda batmalar oluyor böyle olanlar var mı
Kızlar yardım edinhastalığıma 3 gün var dünden beri kasık ağrılarım baş ağrım mide bulantım ve bacak ağrılarım var. Bugun sarı bir akıntı geldi çocuk istiyoruz ama olmuyor doktora gittik hiç bir sorun yok dediler hgs ye girdim 2 ay önce iki tüpümde açıktı bu ay yumurtla dönemimde ilişkiye girdim ondan 4 gün sonra sağ kasığımda çekilme batma oldu baya bir devam etti ve hala sağ kasığımda batmalar oluyor böyle olanlar var mı
Test yapmaya korkuyorumBana olabilir gibi geldi test yapın isterseniz
Test yapmaya korkuyorumBana olabilir gibi geldi test yapın isterseniz
inşallah hamileyizdir canımBende geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. Bu ay bekliyorum beyaz ve seffaf akıntım var. Kasigim da iki gündür batma var. Daha adetime 1 haft var
Bide şöyle bir durum var 4 gündür saçma bir şekilde isot yiyorum canım çok istiyorTest yapmaya korkuyorum2 aydır folik asit de kullanıyorum faydası olur diye ara ara adet ağırılarım oluyor olucakmışım gibi
İnşallah canım BenimmTest yapmaya korkuyorum2 aydır folik asit de kullanıyorum faydası olur diye ara ara adet ağırılarım oluyor olucakmışım gibi
inşallah hamileyizdir canım
Ben folik asit içtim. Ve soğan kuru içtiğim ay kaldim hamile ama kimyasal oldu. Soğan kuru de çok etkili ama ben farklı yaptımI
İnşallah canım Benimm
Ben soğan yemiyorumBen folik asit içtim. Ve soğan kuru içtiğim ay kaldim hamile ama kimyasal oldu. Soğan kuru de çok etkili ama ben farklı yaptım
Sizce gebelik varmıKızlar yardım edinhastalığıma 3 gün var dünden beri kasık ağrılarım baş ağrım mide bulantım ve bacak ağrılarım var. Bugun sarı bir akıntı geldi çocuk istiyoruz ama olmuyor doktora gittik hiç bir sorun yok dediler hgs ye girdim 2 ay önce iki tüpümde açıktı bu ay yumurtla dönemimde ilişkiye girdim ondan 4 gün sonra sağ kasığımda çekilme batma oldu baya bir devam etti ve hala sağ kasığımda batmalar oluyor böyle olanlar var mı
İnan ki benimde mideme dokunuyor ama kaynattigin zaman asla soğan tadı almıyorsunBen soğan yemiyorumoyüzden soğan kürü yapamıyorum
Hayır vermedi bu ay hasta olursam ona baktırmaya gidicezEşiniz sperm ornegi verdi mi?
Çok beligindeğil telefonun filaşıyla çeksenizSizce gebelik varmı
Sizde bir sorun yok ama onda olup olmadigi belli degil. Siz kadin doğuma gittiginizde doktor esinize demedi mi ürolojiye gidip ornek vermeniz gerekiyor diye?Hayır vermedi bu ay hasta olursam ona baktırmaya gidicez
Çok silik zaten en net burda gözüküyorÇok beligindeğil telefonun filaşıyla çekseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?