- Konu Sahibi Deryakuzusu88
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testiniizi tekrar edin doğrusu bu yada kan verin inşAllah gebesinizdirEki Görüntüle 2825547 kizlar resime bı bakar mısınız normal gebelik testi yaptım. Sonra baktım negatif attım çöpe bı saat sonra bı baktım silik çizgi var bat 20 Nisan hamile olabilir miyim goguslerimde inanılmaz bı ağrı ve büyüme sol kasigimda batma ve bel ağrım var adet öncesi sendromlar da böyle ama ne bileyim Eki Görüntüle 2825548
İnsallahhh cnm ya ayın 20 sinde tekrar edicem adet olmazsamTestiniizi tekrar edin doğrusu bu yada kan verin inşAllah gebesinizdir![]()
Seninde var hayırlı olsun:) belirtiler neydi? Bir haftam var benimde.En az kaç olmali beta benim bugün yaptım 56 çıktı
Hayırlı olsun yavrunuz şimdiden:)Arkadaşlar bilgisi olan varsa cevap verebilir mi bana beta HCG 348 çıktı hamilemiyim acaba sağlık ocagini arayıp sorcam 1 saat sonra ama çok heyecanlandım:)
Adet ağrısından farksızdıSeninde var hayırlı olsun:) belirtiler neydi? Bir haftam var benimde.
Yumurtlamadan beri benim bu ay erken başladı belirtiler, senin?Adet ağrısından farksızdıhala sancı çekiyorum ve gecikmem vardı çok şükür dün beta degerim 261 oldu yarın tekrar kan verecem inşallah sizinde vardır
![]()
Evet benim de belirtiler erken başladı öncesinde başladı adet olacak saniyodum hatta inanılmaz akıntım vardı her zamankinden farklı fazlaYumurtlamadan beri benim bu ay erken başladı belirtiler, senin?
Beyaz akıntı olmuş muydu sende adet öncesi?
Belirtiler erken başladıda, akıntı bir kere geldi katı yoğun beyaz, daha gelmedi.Evet benim de belirtiler erken başladı öncesinde başladı adet olacak saniyodum hatta inanılmaz akıntım vardı her zamankinden farklı fazla
Tebrikler allah herkezin gonlune gore versin ben 3 yildr ugrasyrm e oncki evliligmdende 4 yil 7 yil oldu iyice umudumu su ay kaybettim artik testlerden tek cizgi gore gore psiklojm bzldu artik kendime anne deil kadin misin sen diyorum iste nyse hayrlisi olsun canm ☺Arkadaşlar bilgisi olan varsa cevap verebilir mi bana beta HCG 348 çıktı hamilemiyim acaba sağlık ocagini arayıp sorcam 1 saat sonra ama çok heyecanlandım:)
Teşekkür ederim güzel dileklerin için ama kadınlık anne olmakla ölçülmez kendine bu şekilde yüklenme demekki bundada bir hayir var belkide hiç beklemedigin anda olur olmasa da dünyanın sonu degilki hayırlı evlat olmayacaksa hiç olmasın diye dusunuyormTebrikler allah herkezin gonlune gore versin ben 3 yildr ugrasyrm e oncki evliligmdende 4 yil 7 yil oldu iyice umudumu su ay kaybettim artik testlerden tek cizgi gore gore psiklojm bzldu artik kendime anne deil kadin misin sen diyorum iste nyse hayrlisi olsun canm ☺