• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık hamilemiyim??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

umutlabirgunn34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2021
21
4
1
27
Herkese merhaba hayırlı sabahlar.
2 günsonra bat günüm ama kendimi hamile gibi hissediyorum ,uyku hali,bacak ağrısı,baş ağrısı var normalde başım ağrımaz ve dün gece tuhaf bi kasık ağrısı yaşadım.kasık ağrısı hariç tüm belirtiler bi önceki düşüğümde de vardı.O yüzden şüphelendim.hafif beyaz akıntıda var.bu sabah adet oldum hissi geldi,wc ye gittim hiç bişi yoktu hafif beyaz akıntı dışında,bu belirtileri yaşayıp hamile olduğunuöğrenen varmı??:KK14:

2 günsonra bat günüm ama kendimi hamile gibi hissediyorum ,uyku hali,bacak ağrısı,baş ağrısı var normalde başım ağrımaz ve dün gece tuhaf bi kasık ağrısı yaşadım.kasık ağrısı hariç tüm belirtiler bi önceki düşüğümde de vardı.O yüzden şüphelendim.hafif beyaz akıntıda var.bu sabah adet oldum hissi geldi,wc ye gittim hiç bişi yoktu hafif beyaz akıntı dışında,bu belirtileri yaşayıp hamile olduğunuöğrenen varmı??:KK14:
Kan testi kesin be net sonuç canım ✋

Hamile olabilirsin canım ya da adet belirtiside olabilir çünkü ikisinin belirtileri aynı en kesin sonuç kan testi günün geçtiği zaman kan testi yaptır 🙂 ya da erken gebelik testi al eczaneden onu yap benim reglime 4 gün kala öğrenmiştim

Back
X