Hamilemiyim

Zeynep_kubra_34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2021
66
7
36
27
İkı kere gebelik testı yaptım ıkıncı çizgi silik cıktı adetim 15 gün gecıktı normalde düzenli adet olan biri değilim bugun ovulasyon testi yaptım bırıncı cızgı koyu ikincisi biraz silik cıktı sizce hamılemıyım ?

İkı kere gebelik testı yaptım ıkıncı çizgi silik cıktı adetim 15 gün gecıktı normalde düzenli adet olan biri değilim bugun ovulasyon testi yaptım bırıncı cızgı koyu ikincisi biraz silik cıktı sizce hamılemıyım ?

Hamilelik var gibi görünüyor yarın sabah kan verin bence

Ovulasyon testi ile de hamilelik belli olur canım t cizgisi koyumu koyu ise hamilelik vardır ama en kesin sonuç kan testi adetin 15 gün gecikmiş kanda kesin belli olur

Ovulasyon testi ile de hamilelik belli olur canım t cizgisi koyumu koyu ise hamilelik vardır ama en kesin sonuç kan testi adetin 15 gün gecikmiş kanda kesin belli olur
Adetim düzenli olmadığından ne zaman olusmustur varsa bilemıyorum en son ki adetimden 15 gün gecıktı ama calışıyorum haftaya kadar kan testine gıdemem cokda merak ediyorum

Adetim düzenli olmadığından ne zaman olusmustur varsa bilemıyorum en son ki adetimden 15 gün gecıktı ama calışıyorum haftaya kadar kan testine gıdemem cokda merak ediyorum
Daha fazla geciktirme iş çıkışı özel bir hastaneye git hatta kadın doğumcuya da görün çünkü gebelik varsa neredeyse 6-7 haftalık olmuştur gerekli ilaçlara başlarsın.

Eklentiler

• IMG20210208003300.webp
    IMG20210208003300.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 63
Görebiliyomusun canım
Bende bunun gebelik testini kullanmıştım aynı böyle çıkmıştı ama bu ovulasyon testi ve t cizgisi daha koyu olması gerekiyo gebelik için ama bunlarda yanılma payı oluyomuş bu marka testlerde genellikle öyle okumuştum burdan gebelik testin de çıkıyorsa gebelik vardır dediğim gibi kesin sonuç kan testi canım

İnanırmısın tek cızgıyı gördüm bıraktım banyoda namaz kılıp yattım moralim bozulmuştu sabah kalktığımda gördüm sonra bir gün sonra bir daha yaptım bundan biraz daha sılıktı onunda ertesı gün gordum
Anladım canım kuruma çizgiside olabilir 10 dk sonrasındaki çıkan çizgi geçersiz oluyor sen yine de kan verene kadar dikkat et kendine ağır felan kaldırma yat sürekli

Back
X