Hamilemiyim

Zeynep_kubra_34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2021
66
7
36
26
İkı kere gebelik testı yaptım ıkıncı çizgi silik cıktı adetim 15 gün gecıktı normalde düzenli adet olan biri değilim bugun ovulasyon testi yaptım bırıncı cızgı koyu ikincisi biraz silik cıktı sizce hamılemıyım ?

Canım kısa sürede silik ikinci çizgi çıktıysa muhtemelen geç döllenme yeni gebeliktir. Emin olmak için kan ver en güvenilir yöntem

Calıstıgım için kan testi yapmaya gıdemıyorum haftaya yapıcam inş ama cokda merak ediyorum
Özel bi hastaneye gidip bir kan verin işe giderken veya iş çıkışı. 2 dakikalık bi işlem sonucu da hastanenin internet sitesinden görürsünüz 1-2 saat içinde

Bir de iyi bir testle deneyin isterseniz benim.gecikmenin 4. Günü belli oldu 15 gün baya fazla belki geç dollenmedir

Persembe aksamı gebelik testi yaptım sılık cıktı cumartesi gunu bıdaha yaptım bıraz daha sılık cıktı bugun ovulasyon testi yaptım Boyle cıktı ıste o en son attıgım ovulasyon testi
Şey baktım resim mi attin ben onu göremiyorum ama perşembe daha belirgin cumartesi daha az belirginse biraz şüpheli. olmayabilir de. Bence siz kan verin böyle daha stres yapıyorsunuz

"Hamilemiyim" başlıklı ve içerikli pekçok konunuz mevcut. Aynı içerikli tek bir konu dahi açarsanız uyarı verilmeksizin ceza alacaksınız. Bilginize...

Bugün böyle bir test yaptık ilk çizgi sılıktı diger çizgi belirgin 2-3 saat sonra böyle olmuş ben hiç birşey anlamadım o yüzden hamilemiyim

Eklentiler

• IMG-20210219-WA0008.webp
    12 KB · Görüntüleme: 35
Bugün böyle bir test yaptık ilk çizgi sılıktı diger çizgi belirgin 2-3 saat sonra böyle olmuş ben hiç birşey anlamadım o yüzden hamilemiyim
Test bozuk da olabilir hiç başıma gelmedi bilmiyorum bence daha kaliteli bir test alıp bakin ve 2 3 saat sonra baktiklarınız geçerli olmaz ilk 10 dkda olanlar gecerli oluyor genelde

Test bozuk da olabilir hiç başıma gelmedi bilmiyorum bence daha kaliteli bir test alıp bakin ve 2 3 saat sonra baktiklarınız geçerli olmaz ilk 10 dkda olanlar gecerli oluyor genelde
Ben testi yaptım idrarı damlattigimda direk ikinci cigzi silik çıktı sonra biz gittik 2-3 damla daha damlattik 2-3 saat sonra baktık ki böyle dağıldı ve belirginleşti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…