- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Hamilemiyim
- Konu Sahibi tgb6195
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebelik hamilemiyim silik çizgi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa inşallah Çok heyecanlıyımHayırlı olsun kan verebilirsin
Çok istiyoruz. 1 buçuk senedir evliyim başta erken diye çok istemiyodum ama şuan inşallah olurBende gördüm ikinci çizgiyi inş hamilesinizdir istiyorsunuz belli
Kuzum normal test yap bunlar yaniltabiliyoHerkese merhaba. Adet olmama 5 gün var ve dayanamayıp bu sabah ilk idrarımla gebelik testi yaptım ama silik çıktı. Acaba hamile miyim ? Kafam karıştı ve bu şekilde adet günümü beklemek çok zor. Sizce fikriniz nedir ?
hayal kırıklığına uğramaktanda korkuyorum aslında. Geçen ayda böyleydi meğer kimyasal gebelikmiş. Bu testi de cesaretimi zor toplayıp yaptım
Bir test daha yapıcam sonrasında eğer aynıysa kan testi veririm. Teşekkürlerİnşallah ugramazsiniz hamilesinizdir öğrenmenin yolu bu ama tekrar testi tekrarlayabilirsiniz gün aşırı bende böyle öğrenmiştim ..
Hayırlı olsun kan verebilirsin
Eget çok şükür positif çıktı. Doktorada gittim.bir sorun görünmedi erken olduğu için kese oluşumunu bekliyoruz hayırlısıSiz böyle bir durum yaşadınız mı?
Benm de adetim 6 gün var benimde göğüslerimde acı sabahları mide bulantım var ama ümitlenmek istemiyorum test yapmak için de sabırsızlanıyorum erken mi diye ben de mi yaptırsam acabaHerkese merhaba. Adet olmama 5 gün var ve dayanamayıp bu sabah ilk idrarımla gebelik testi yaptım ama silik çıktı. Acaba hamile miyim ? Kafam karıştı ve bu şekilde adet günümü beklemek çok zor. Sizce fikriniz nedir ?