Selamün aleyküm ablalarım 22 yaşında 1 sene 5 aylık evli bir kardeşinizim.. Evlendiğimden bu güne kadar korunmasız ilşki ile bebek sahibi olmak istiyoruz adet düzensizliğim vardı doktora gttim doktorum cok iyi bir Dr sağolsun çokk iyi ilgilendi tedavimi güzel sürdürdü.. Pcos var denildi femera kullandım yumurtalık larımın boyutu 21 mm e geldiğinde çatlatma iğnesi yaptı hamile kalamadım sonra bşr daha gene denedik çatlatma iğnesi gene hamile kalamadım ösonra aradan 3 ay geçti tabi adetlerim düzene girdi 4 aydır 35 gün üzerine adet oluyorken Ekim 4 de bir kan geldi bnden sadece başka birşey yok. Adetşm 15 gün yukarı cıktı test yaptım kan tedti 2 defa negatif cıktı. Yumurtam geç döllenmiş olablr mi ben bu ay cok böyle umutluyum ve cok hissiyat kıyım hçsankş hamileyim gibi cok güzel rüyalar gördüm arkadaslarım da aynı seklde güzel rüyalar görmüş bana sanki hamilesin diyorlar. Ve kuru mide bulantılarım cok idrara cıkma ve beyaz akıntı cok arttı bana bir akıl verin ne yapmam lazım ne olabilir sizce