Hamilemiyim

Zey231

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2020
4
1
1
27
Selamün aleyküm ablalarım 22 yaşında 1 sene 5 aylık evli bir kardeşinizim.. Evlendiğimden bu güne kadar korunmasız ilşki ile bebek sahibi olmak istiyoruz adet düzensizliğim vardı doktora gttim doktorum cok iyi bir Dr sağolsun çokk iyi ilgilendi tedavimi güzel sürdürdü.. Pcos var denildi femera kullandım yumurtalık larımın boyutu 21 mm e geldiğinde çatlatma iğnesi yaptı hamile kalamadım sonra bşr daha gene denedik çatlatma iğnesi gene hamile kalamadım ösonra aradan 3 ay geçti tabi adetlerim düzene girdi 4 aydır 35 gün üzerine adet oluyorken Ekim 4 de bir kan geldi bnden sadece başka birşey yok. Adetşm 15 gün yukarı cıktı test yaptım kan tedti 2 defa negatif cıktı. Yumurtam geç döllenmiş olablr mi ben bu ay cok böyle umutluyum ve cok hissiyat kıyım hçsankş hamileyim gibi cok güzel rüyalar gördüm arkadaslarım da aynı seklde güzel rüyalar görmüş bana sanki hamilesin diyorlar. Ve kuru mide bulantılarım cok idrara cıkma ve beyaz akıntı cok arttı bana bir akıl verin ne yapmam lazım ne olabilir sizce

Gelen kan nasıl bir kandı cnaım bir de adet olman gereken tarihten ne kadar geçti

Adetiniz 15 gün gecikti ve kan testi yapıp negatif gördüyseniz o negatiftir .. Bir de ilişki üzerinden ne kadar geçti önemli olan bu .. Adet olacağınız zaman olmayınca ilişki yaşadıysanım ve o zaman yumurtlama olduysa orasını bilemem

Takdiri ilahi valla, bazısının 1 ay geçiyor kana gene belli olmuyor oyle cok arkadasım var

Canim ben de 6 aydir femara kullaniyorum. Adetlerim hep gunu gunune oldu. Yani adet gecikmen varsa kan testi yapdir. Negatif cikarsa ultrasonda durumu izle

Canim ben de 6 aydir femara kullaniyorum. Adetlerim hep gunu gunune oldu. Yani adet gecikmen varsa kan testi yapdir. Negatif cikarsa ultrasonda durumu izle
Ever bnde gittim 2 saat önce doktorda idim dedi geç döllenme olablr büyük ihtimal rahimde büyüme var mm olarak ama kese yok tabi dahalık

Merhabalar ben geçen ay 5 gün klomen kullandım domtor yumurta oluştu artık hamile kalana kadar gelmeme gerek yok dedi bu ay kasımın 10nunda adet olmam lazımdı olmadım ilk zamanlar adet sancısı oluyo iki gündür arada kasıklarda batma oluyo ama başka bı belirti dün test yaptım tek çizgi çıktı hamilemiyim degilmiyim anlamadım nekadar sürede idrarda çıkar ve yardımcı olurmusunuz klomen içince çatlatma iğnesi de olması gerekiyormuş bı arkadaş dedi ama benim tek yumurta olusmamisdi oda klomenle halloldu yardimci olurmusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…