• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim?

WONDERWOMANNN

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2020
16
6
1
Merhaba iyi geceler aranıza yeni katıldım 🙂 sizlere sormak istediğim bir kaç şey var lütfen yardımcı olurmusunuz? Adetime 8 veya 7 gün varken sol kasığımda iğne batması ağrı oldu bacağıma kadar vurdu bel ağrım aşırı derece var aşırı hassas ve duygusalım durduk yere ağladım bugün adetime son 3 gün kaldı sizce hamilemiyim???

Hiç aklımda hamilelik diye birşey yoktu regli ağrım hastalanmadan 2 gün önce başlar ve daha önce hiç böyle arada uğrayan kasık batlamaları arada gelip giden nefes darlığı bel ağrısı yaşamamıştım

Merhaba iyi geceler aranıza yeni katıldım 🙂 sizlere sormak istediğim bir kaç şey var lütfen yardımcı olurmusunuz? Adetime 8 veya 7 gün varken sol kasığımda iğne batması ağrı oldu bacağıma kadar vurdu bel ağrım aşırı derece var aşırı hassas ve duygusalım durduk yere ağladım bugün adetime son 3 gün kaldı sizce hamilemiyim???
Bunlar adet belirtisi de ayni zamanda. Test alip yapin burada biri hamilesiniz dese inanacak misiniz? Ya da tam tersi olsa dogrulugundan nasil emin olacaksınız? Test alin 3 tane. Bence beklenen adet tarihini bekleyin. Gecikme olunca sabah idrari ile bakin.

Son düzenleme:
Neden inanıyım sadece herkes de olan belirtileri merak ediyorum test yapmasını bende biliyorum adetim gelmezse testi yaparım illa ki sizlerde ilk zamanlar benim gibi sormuşsunuzdur o yüzden biraz daha ılımlı lütfen

Neden inanıyım sadece herkes de olan belirtileri merak ediyorum test yapmasını bende biliyorum adetim gelmezse testi yaparım illa ki sizlerde ilk zamanlar benim gibi sormuşsunuzdur o yüzden biraz daha ılımlı lütfen
Kotu bir sey yazmadim. Hamile miyim diye sormaniz tuhaf sadece. Bu belirtiler hamilelik belirtisi olabilir mi demek baska hamile miyim demek baska o yüzden.

Canım anlıyorum merak ediyorsun ama şuan sana nasıl hamilesin diyebiliriz? Elle tutulur hangi sebep var?

Yeni üye olunca kimin nasıl anlayacağını bilemiyoruz malesef lotus sanırım zayıflamak için bir hedefin var Activin T kullanmanı öneriyorum sağlık bakanlığından onaylı eczanelerde satılmakta kaslardan değil yağlardan yakıyorsun tokluk hissi veriyor metopolizmayı hızlandırıyor annem 70 kilodan 55 kiloya düştü tabi spor bol su desteğiyle beraber bu kiloya ulaşabildi

Merhaba ben adet tarihimden çok önce öğrendim ğöğüs hassasiyetim oldu ondan biraz şüphelendim gebelik testi yaptım hayalet bi çizgi gördüm gidip kan verdim 6.0 çıktı gebe olabilme ihtimalim çok düşüktü doktora göre ama ben hissetim en basından beri suan 7+1 günlük kesem 6+4 günlük te bebeğim görünüyor ama sancım çok en basından beri gece yani 3 saat önce doktora gittim kalbi ni dinledim inşallah sizinde beklentilerinizi boşa çıkarmasın rabbim gidip sabah bi test yapın içiniz rahat etsin kendinizi acabalarla yormayın çünkü kişiden kişiye değişir belirtiler

Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlı olsun inşallah hamileyimdir çok güzel bir duygu
İlişki üstünden ne kadar zaman geçti 10-12 gün geçti mi ?
Benım adetime 5 gün kala kaset 5 tllık testse 2. Çizgi hafıf silik cıkmıstı (öğlen yapmıştım sizde 2 tane alın bırını bu saatlerde yapın tek çizgi çıkarsa güvenmeyin 2. Testi sabah idrarıyla yapın)
Gebelık belirtileri adet belirtileriyle aynı oyuzden ayırt etmesı zor benım suphelendıgım tek şey ödem ve belirtilerin 10-15 gün önce başlaması idi

Yeni üye olunca kimin nasıl anlayacağını bilemiyoruz malesef lotus sanırım zayıflamak için bir hedefin var Activin T kullanmanı öneriyorum sağlık bakanlığından onaylı eczanelerde satılmakta kaslardan değil yağlardan yakıyorsun tokluk hissi veriyor metopolizmayı hızlandırıyor annem 70 kilodan 55 kiloya düştü tabi spor bol su desteğiyle beraber bu kiloya ulaşabildi
Kac ayda bu kiloya dustu anneniz

İlişki üstünden ne kadar zaman geçti 10-12 gün geçti mi ?
Benım adetime 5 gün kala kaset 5 tllık testse 2. Çizgi hafıf silik cıkmıstı (öğlen yapmıştım sizde 2 tane alın bırını bu saatlerde yapın tek çizgi çıkarsa güvenmeyin 2. Testi sabah idrarıyla yapın)
Gebelık belirtileri adet belirtileriyle aynı oyuzden ayırt etmesı zor benım suphelendıgım tek şey ödem ve belirtilerin 10-15 gün önce başlaması idi
Hergün ilişki yaşadığımız için hangisinin tuttuğunu bilmiyorum malesef yarın eczaneden alıp test yapacağım inşallah hayırlı haberlerle karşılaşırım

Kaç ayda verdi kiloyu bilmiyorum ama sağlıklı bir şekilde zayıfladı hapın etkisi mükemmel yakın çevremiz tanıyamamıştı şimdi genç kız gibi duruyor
Hakkinda ne bir yorum bulabildim ne de saglik bakanlığı onayi ile ilgili bir sey. Eczanede satilmasi guvenilirlik acısından yeterli degil malesef. O sebeple guvenip de satin alamiyorum.

Hakkinda ne bir yorum bulabildim ne de saglik bakanlığı onayi ile ilgili bir sey. Eczanede satilmasi guvenilirlik acısından yeterli degil malesef. O sebeple guvenip de satin alamiyorum.
Eczaneye vardığınızda sorabilirsiniz eczacı sağlık bakanlığından onaylı olduğunu size söyleyecektir

Back