Hamilemiyim

Hayırlısı olur inşAllah senin için . Kistim olduğunu söyledi doktor ilaçla eriticez dedi

benimde boyle olmustu ve ne yazikki adet olmustum umarim siz hamilesinizdir

Ve hala adet olmadım . Adet belirtim kesinlikle yok kist var denildi ama ağrım sızımda yok . Acaba diye düşünmeden edemiyorum .gecikeli bugün 7.günüm

Ve hala adet olmadım . Adet belirtim kesinlikle yok kist var denildi ama ağrım sızımda yok . Acaba diye düşünmeden edemiyorum .gecikeli bugün 7.günüm
Hala test yapmadınız mı ben dayanamazdım şimdiye kadar.. Bu arada her kist ağrı yapmaz ama gecikme ya da ara kanama yapabilir, test yapın bence pozitifse ne mutlu, negatifse mutlaka en kısa zamanda dr a gidin derim..

Erken gebelik testiyle denedim negatif dedi doktora gittim kist dedi 1 hafta daha olmazssan ilaç yazalım dedi

Normalde de böyle gecikmeler oluyor muydu ?
Evet evlendikten sonra olmaya başladı fakat doktor demişti polikistiktil over var diye ama şuan halan olmadım adet adetimin 2 hafta geçtikten sonra yaptım kan testi beta 1.20 çıktı şuan halen 1 ay oldu nerdeyse olmadım halen adet geç dölneme olabilir diyorlar ama bakalım hayırlısı allahtan

Aynen banada öyle denildi adetim geçeli 1 ay oldu ne adet belirtisi var nede hamilelik doktorada gitmek istemiyorum bakalım ne olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…