Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba canım inşAllah hamilesindir . Bende senin gibiyim beklemedeyim bugün 6.günüm hiç bir şekilde adet belirtim yok adetim geçmesine rağmen şişkinliğimde yok ara ara belki piskolojik ama kasık batmalarım var . Adet yerine sarı akıntım oluyor . Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi
Hala test yapmadınız mı ben dayanamazdım şimdiye kadar.. Bu arada her kist ağrı yapmaz ama gecikme ya da ara kanama yapabilir, test yapın bence pozitifse ne mutlu, negatifse mutlaka en kısa zamanda dr a gidin derim..
Evet evlendikten sonra olmaya başladı fakat doktor demişti polikistiktil over var diye ama şuan halan olmadım adet adetimin 2 hafta geçtikten sonra yaptım kan testi beta 1.20 çıktı şuan halen 1 ay oldu nerdeyse olmadım halen adet geç dölneme olabilir diyorlar ama bakalım hayırlısı allahtan