• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim

Hayırlısı olur inşAllah senin için . Kistim olduğunu söyledi doktor ilaçla eriticez dedi

Merhaba canım inşAllah hamilesindir . Bende senin gibiyim beklemedeyim bugün 6.günüm hiç bir şekilde adet belirtim yok adetim geçmesine rağmen şişkinliğimde yok ara ara belki piskolojik ama kasık batmalarım var . Adet yerine sarı akıntım oluyor . Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi
benimde boyle olmustu ve ne yazikki adet olmustum umarim siz hamilesinizdir 🤲🏻

Ve hala adet olmadım . Adet belirtim kesinlikle yok 😊 kist var denildi ama ağrım sızımda yok . Acaba diye düşünmeden edemiyorum .gecikeli bugün 7.günüm

Ve hala adet olmadım . Adet belirtim kesinlikle yok 😊 kist var denildi ama ağrım sızımda yok . Acaba diye düşünmeden edemiyorum .gecikeli bugün 7.günüm
Hala test yapmadınız mı😮 ben dayanamazdım şimdiye kadar.. Bu arada her kist ağrı yapmaz ama gecikme ya da ara kanama yapabilir, test yapın bence pozitifse ne mutlu, negatifse mutlaka en kısa zamanda dr a gidin derim..

Erken gebelik testiyle denedim negatif dedi doktora gittim kist dedi 1 hafta daha olmazssan ilaç yazalım dedi

Normalde de böyle gecikmeler oluyor muydu ?
Evet evlendikten sonra olmaya başladı fakat doktor demişti polikistiktil over var diye ama şuan halan olmadım adet adetimin 2 hafta geçtikten sonra yaptım kan testi beta 1.20 çıktı şuan halen 1 ay oldu nerdeyse olmadım halen adet geç dölneme olabilir diyorlar ama bakalım hayırlısı allahtan

Aynen banada öyle denildi adetim geçeli 1 ay oldu ne adet belirtisi var nede hamilelik doktorada gitmek istemiyorum bakalım ne olucak

Back