- 24 Ağustos 2020
- 198
- 78
- 48
- 26
- Konu Sahibi canselilham
Adet günüm 1 hafta geçiyor fakat adetim 1 gün geçmesiyle test yaptım negatif çıktı ve kasık ağrım çok oluyor ne sizce hamilemiyim yardımcı olurmusunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normalde de böyle gecikmeler oluyor muydu ?Adet günüm 1 hafta geçiyor fakat adetim 1 gün geçmesiyle test yaptım negatif çıktı ve kasık ağrım çok oluyor ne sizce hamilemiyim yardımcı olurmusunuz
test yapinnMerhaba canım inşAllah hamilesindir . Bende senin gibiyim beklemedeyim bugün 6.günüm hiç bir şekilde adet belirtim yok adetim geçmesine rağmen şişkinliğimde yok ara ara belki piskolojik ama kasık batmalarım var . Adet yerine sarı akıntım oluyor . Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi
Mrb benimde regl gecti en son 19 temmuzda oldum adet belirtim hiç yok sadece belim.agriyor ve inanılmaz gazim.var test yap dedi dr ama negatif cikacak korkusuyla kan vermeye gidesim yok boylede strese girdim ne zor seymis beklemekMerhaba canım inşAllah hamilesindir . Bende senin gibiyim beklemedeyim bugün 6.günüm hiç bir şekilde adet belirtim yok adetim geçmesine rağmen şişkinliğimde yok ara ara belki piskolojik ama kasık batmalarım var . Adet yerine sarı akıntım oluyor . Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi
Kesinlikle çok umut ettim . 5 yıldır bekliyoruz ve başarısız tüp bebek denemelerim olunca korkuyor insan yalan yok . Umut ediyorum hepimizde inşAllah vardır . Bir çok konum var burada acaba hamilemiyim diye hepsi hüsrandı . Çok isterim buraya o kelimeyi yazabilmeyi. Çok hayalimiz var ama işte nasipte yoksa olmuyorMrb benimde regl gecti en son 19 temmuzda oldum adet belirtim hiç yok sadece belim.agriyor ve inanılmaz gazim.var test yap dedi dr ama negatif cikacak korkusuyla kan vermeye gidesim yok boylede strese girdim ne zor seymis beklemek
Bende çok uzun zamandir mucadele ediyorum bir tek tüp bebek yaptirmadim onada güc yetmiyor normalde regl hep duzenlidir 25 27 gunde bir olurum ama son zamanlarda biraz degisti 2 ay once 20 gun gecti hamileyim diye cok umutlandim ama malesef sonraki ay 21 gunde oldum bu ay yine geçti bugun dr kan testi yap artik cikar dedi ama gelde git o kani ver hayaller yikilacak diye ayaklarim gitmiyorKesinlikle çok umut ettim . 5 yıldır bekliyoruz ve başarısız tüp bebek denemelerim olunca korkuyor insan yalan yok . Umut ediyorum hepimizde inşAllah vardır . Bir çok konum var burada acaba hamilemiyim diye hepsi hüsrandı . Çok isterim buraya o kelimeyi yazabilmeyi. Çok hayalimiz var ama işte nasipte yoksa olmuyor![]()
Amin dualarınıza ihtiyacım varrabbim sevindirsin cnm
Yaaa 20 gün diyorsun korktum birazBende çok uzun zamandir mucadele ediyorum bir tek tüp bebek yaptirmadim onada güc yetmiyor normalde regl hep duzenlidir 25 27 gunde bir olurum ama son zamanlarda biraz degisti 2 ay once 20 gun gecti hamileyim diye cok umutlandim ama malesef sonraki ay 21 gunde oldum bu ay yine geçti bugun dr kan testi yap artik cikar dedi ama gelde git o kani ver hayaller yikilacak diye ayaklarim gitmiyor
Bugün gün içinde yapsam çıkar mi ? Hani ilk idrarla doğru sonuç diyorlar ya bilemedim birazdaTest yapın en azından gerçekle karşılaşmış olursunuz tüm yazanlar için söylüyorum.
40 yasindayim ilk kez 20 gun gecmisti dr gittim tahliler falan yapildi bi dr korkuttu erken menopos diye baska dr gityim stresten gecikmis gayet iyisin sadece AMH düsük dedi sonrasinda normal zamanda adet oldum ama simdi 6 gun geçti yine ya artik cok bebek istiyroum diye stresten gecikiyor yada insallah hamişimdir hı çokda umudum yok ama insanda adet olmayinca umutlaniyor işte Allahım isteyen herkese nasip etsin birde burda herkes yaziyor bir sürü belirti ne bilim bende sadece bel agrısı ve fazlasiyla yaklasık 10 gündür beyaz akintı var başkada bisey yokYaaa 20 gün diyorsun korktum birazbelki tiroit problemin vardır canım benim 20 gün geçmedi ama hiç adetlerim düzensizleşmeye başlayınca tiroit olduğunu söyledi doktor ilaçla düzeldi 2 sene önce ama tekrarladı mi bilmiyorum
Çok şey yaşayıp hiçbir şey olmayanda var burada hiçbir Belirti göstermeyip olanda40 yasindayim ilk kez 20 gun gecmisti dr gittim tahliler falan yapildi bi dr korkuttu erken menopos diye baska dr gityim stresten gecikmis gayet iyisin sadece AMH düsük dedi sonrasinda normal zamanda adet oldum ama simdi 6 gun geçti yine ya artik cok bebek istiyroum diye stresten gecikiyor yada insallah hamişimdir hı çokda umudum yok ama insanda adet olmayinca umutlaniyor işte Allahım isteyen herkese nasip etsin birde burda herkes yaziyor bir sürü belirti ne bilim bende sadece bel agrısı ve fazlasiyla yaklasık 10 gündür beyaz akintı var başkada bisey yok
Evet eğer adet geçtiyse çıkar inşBugün gün içinde yapsam çıkar mi ? Hani ilk idrarla doğru sonuç diyorlar ya bilemedim birazda
Bügün is çikışı kan testi yaptiricam ama yrn çıkarmiş sonucu bakalım yapim kurtulim belirsizlikle kalmak cok zor dua edinÇok şey yaşayıp hiçbir şey olmayanda var burada hiçbir Belirti göstermeyip olanda![]()
Benim sari degil beyaz kokusuz akintı ama sari akintinin iltahap oldugunu biliyorum cnm bakalim bende sabab kan vericemben test yaptım negatif iltihaptan şüpheleniyorum artık sarı lekelenmemden dolayı