• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim

Canım bünyeden bünyeye göre değişiklik gösterebiliyor daha önce tarçın bal kürünü yapmıştım merak edip Adetim hic bir gecikme Olmadı ve yoğun miktarda tarçın tükettim bir ay boyunca da hemde. hava değişiklikten ya da yılda bir kere İlla Adet gecikmesi yarışıyoruz hepimiz Belki de ona denk gelmiştir 4-5 gün daha bekle Eğer gelmez ise adetin test yapmanı öneririm :kahve:

Eklentiler

• Screenshot_20200817-002429.webp
    Screenshot_20200817-002429.webp
    9 KB · Görüntüleme: 35
Kızlar. Adetim geçikti yeşil çay veya Toz Tarçın adet düzensizliği yaparmı yoksa hamilemiyim test yaptım çıkmadı günüm 1 gün oldu geçiyor acil cevap kozlar

Ben toz tarcin ve bal karisimi kürü yaptığımda adetim gecikmisti ama direkt birbiriyle bağlantılı mıydı yoksa baska bir sebebi mi vardi bilmiyorum.

Yesil çay hamileliğin özellikle ilk 3ayı için tehlikeli diye biliyorum eğer bebek istiyorsaniz doğrusu için doktora da bir danisin.

halbet halbet Göstergeler değisik geldi bana referans değeri yazardi normalde, emin olamadım ama sanırım değeriniz 2'den düşük, bu durumda hamile değilsiniz.

Ben toz tarcin ve bal karisimi kürü yaptığımda adetim gecikmisti ama direkt birbiriyle bağlantılı mıydı yoksa baska bir sebebi mi vardi bilmiyorum.

Yesil çay hamileliğin özellikle ilk 3ayı için tehlikeli diye biliyorum eğer bebek istiyorsaniz doğrusu için doktora da bir danisin.
Cevap için teşekürler

Kızlar. Adetim geçikti yeşil çay veya Toz Tarçın adet düzensizliği yaparmı yoksa hamilemiyim test yaptım çıkmadı günüm 1 gün oldu geçiyor acil cevap kozlar
Tarçın genelde adet geciktirir
Hatta ilaç kullanmak istemeyenler için doğal adet geciktirici diye bilinir, bende gerekli durumlarda kullanırım
Ondan olmus olabilir, yeşil çay diilde

Tarçın genelde adet geciktirir
Hatta ilaç kullanmak istemeyenler için doğal adet geciktirici diye bilinir, bende gerekli durumlarda kullanırım
Ondan olmus olabilir, yeşil çay diilde

Tarcın adete yakın tüketilirse 2 3 gün gecikme yapıyor özellikle adetini doğal olarak geciktirmek isteyenler adete yakın tarcın cayi tuketiyor

Merhaba arkadaşlar adetim 4-5 gün kadar gecikti başka belirtim yok sabah elimde olan laboquick erken gebelik testini yaptım ilk baştaki sonra epey zamandır elimdeydi bozulmuşmudur acaba diye predictor aldım eve gelip onu yaptım o da altta ki sizce durum nedir?

Eklentiler

• 5553E46A-8FCC-447D-A939-DE0C991FC6A4.webp
    5553E46A-8FCC-447D-A939-DE0C991FC6A4.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 23
Back