• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim

selvnaz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2020
11
9
1
42
Kızlar. Adetim geçikti yeşil çay veya Toz Tarçın adet düzensizliği yaparmı yoksa hamilemiyim test yaptım çıkmadı günüm 1 gün oldu geçiyor acil cevap kozlar

Ben hamileliğe kadar hergün 1 bardak yeşil çay içerdim.. düzensizlik yaşamadım.. tarçın da yapmaz.. belki stresten, belki havadan gecikmiştir. Belki geç yumurtlamşsndr. Belki geç döllenme olmuştur bilinmez .. birkaz gün bekleyn olmazsanız tekrar test yapn

Ben hamileliğe kadar hergün 1 bardak yeşil çay içerdim.. düzensizlik yaşamadım.. tarçın da yapmaz.. belki stresten, belki havadan gecikmiştir. Belki geç yumurtlamşsndr. Belki geç döllenme olmuştur bilinmez .. birkaz gün bekleyn olmazsanız tekrar test yapn
Ama çayı biraz fazla içiyorum şöyle diyim 3 litre suya bir yemek kaşığı yinede yaparmı acaba

Ama çayı biraz fazla içiyorum şöyle diyim 3 litre suya bir yemek kaşığı yinede yaparmı acaba
Fazla değil ki su miktarı fazla zaten.. önemli olan yeşil çayın yoğunluğu.

Yani böyle sorular bazen insanı sinirlendiriyor biz nerden bilelim 🙈😅
Rabbim gönlünüze göre versin inşaAllah
2 gün daha bekleyin adet olmazsanız yine test yaparsınız
Ben sadece geçiktirirmi dedim ve burası kadınlarınya mutlaka birin başına gelmiştir demi ondan sormuş ola bilirmiyim sence sinire gelince ben delinin önde gideniyimdir ywtwrki biri damarımda ip atlamaya kalksın 😉

Yani böyle sorular bazen insanı sinirlendiriyor biz nerden bilelim 🙈😅
Rabbim gönlünüze göre versin inşaAllah
2 gün daha bekleyin adet olmazsanız yine test yaparsınız
Konu sahibi yapmış zaten ben hızlı okumuşum orayı görmedim. Bir de şüphelendiği durum varmış kullandığı şeylerden dolayı. Bu konuya lafım yok.
Bazısı bazen şey diyo 5 gün gecikti olabilir miyim test yapmaya korkuyom. 🤦🏻‍♀️ Laa havle... 🤣

Ben sadece geçiktirirmi dedim ve burası kadınlarınya mutlaka birin başına gelmiştir demi ondan sormuş ola bilirmiyim sence sinire gelince ben delinin önde gideniyimdir ywtwrki biri damarımda ip atlamaya kalksın 😉
Tamam o sorunuza birşey demiyorum tabiki sorabilirsiniz. Yoksa hamilemiyim demişsiniz ya ona hitaben yazdım 😊 tek sizin için değil bazen başka insanlar da yazıyor başka türlü şekillerde genel kapsamlı yazdım

Anladım zaten hamilelği Rabbim bilir sadece hani dedim yeşilçay veya tarçın geçiktirimi yorum için teşekürler 😇😇

Screenshot_20200816-003432.webp

bu negatifmi oluyor acaba

Kızlar. Adetim geçikti yeşil çay veya Toz Tarçın adet düzensizliği yaparmı yoksa hamilemiyim test yaptım çıkmadı günüm 1 gün oldu geçiyor acil cevap kozlar
Toz tarcın biraz geciktiriyor. Yıllar önce nette araştırmıştım. Yiyerek bir gün geciktirmistim bende

Back