Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama çayı biraz fazla içiyorum şöyle diyim 3 litre suya bir yemek kaşığı yinede yaparmı acabaBen hamileliğe kadar hergün 1 bardak yeşil çay içerdim.. düzensizlik yaşamadım.. tarçın da yapmaz.. belki stresten, belki havadan gecikmiştir. Belki geç yumurtlamşsndr. Belki geç döllenme olmuştur bilinmez .. birkaz gün bekleyn olmazsanız tekrar test yapn
Yaptım çıkmadıTest yapın.![]()
Fazla değil ki su miktarı fazla zaten.. önemli olan yeşil çayın yoğunluğu.Ama çayı biraz fazla içiyorum şöyle diyim 3 litre suya bir yemek kaşığı yinede yaparmı acaba
Biraz bekleyin. Tekrarlayın.Yaptım çıkmadı![]()
Anldım. Çok yeşekür ederim cevap içinFazla değil ki su miktarı fazla zaten.. önemli olan yeşil çayın yoğunluğu.
Yani böyle sorular bazen insanı sinirlendiriyor biz nerden bilelimTest yapın.![]()
Tamam teşekürler cevap içinBiraz bekleyin. Tekrarlayın.
Ben sadece geçiktirirmi dedim ve burası kadınlarınya mutlaka birin başına gelmiştir demi ondan sormuş ola bilirmiyim sence sinire gelince ben delinin önde gideniyimdir ywtwrki biri damarımda ip atlamaya kalksınYani böyle sorular bazen insanı sinirlendiriyor biz nerden bilelim
Rabbim gönlünüze göre versin inşaAllah
2 gün daha bekleyin adet olmazsanız yine test yaparsınız
Konu sahibi yapmış zaten ben hızlı okumuşum orayı görmedim. Bir de şüphelendiği durum varmış kullandığı şeylerden dolayı. Bu konuya lafım yok.Yani böyle sorular bazen insanı sinirlendiriyor biz nerden bilelim
Rabbim gönlünüze göre versin inşaAllah
2 gün daha bekleyin adet olmazsanız yine test yaparsınız
Tamam o sorunuza birşey demiyorum tabiki sorabilirsiniz. Yoksa hamilemiyim demişsiniz ya ona hitaben yazdımBen sadece geçiktirirmi dedim ve burası kadınlarınya mutlaka birin başına gelmiştir demi ondan sormuş ola bilirmiyim sence sinire gelince ben delinin önde gideniyimdir ywtwrki biri damarımda ip atlamaya kalksın![]()
Toz tarcın biraz geciktiriyor. Yıllar önce nette araştırmıştım. Yiyerek bir gün geciktirmistim bendeKızlar. Adetim geçikti yeşil çay veya Toz Tarçın adet düzensizliği yaparmı yoksa hamilemiyim test yaptım çıkmadı günüm 1 gün oldu geçiyor acil cevap kozlar
Cevap için teşelürlerToz tarcın biraz geciktiriyor. Yıllar önce nette araştırmıştım. Yiyerek bir gün geciktirmistim bende
Tam bilmiyorum ama negatif oluyor galibaEki Görüntüle 2676444
bu negatifmi oluyor acaba
peki teşekkür ederim adetim 20 gün geçikti o yüzden sordum testlerde pozitif çıktıTam bilmiyorum ama negatif oluyor galiba