Hamilemiyim?

teacher26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2020
1.408
1.390
83
Adetten dört gün önce ilişkide prezervatif kaldı içimde hemen çıkardım sonra yıkandım ama hamile kalırmıyım? İlaç içmedim kalmam diye.

Prezervatif icinde kalmış tabikidi hamilelik ihtimali var.. Benim yırtılmıştı hemen çıkartmamıza rağmen doktorum ilaç icmem gerektiğini söyledi..

Prezervatif icinde kalmış tabikidi hamilelik ihtimali var.. Benim yırtılmıştı hemen çıkartmamıza rağmen doktorum ilaç icmem gerektiğini söyledi..
Ama dağılmadı yani yırtılmadı hemen çıkarttım ve yıkandım bide adetim yakın diye olmaz yaaa dedik

Olabilr neden olmasin ☺
Şuan göğsüüm ağrıyor dipleri dün de sol kalçama böyle iğne yapmış gibi bi ağrı vardı adet olucma sanki hemen çünkü hamilelik belirtileri olmaz diye düşündüm. Ağustosta bebek düşünüyorduk şimdi olsa da kabulümüz merak ettim

Ama dağılmadı yani yırtılmadı hemen çıkarttım ve yıkandım bide adetim yakın diye olmaz yaaa dedik
Bzde hemen çıkardık sonuna da tam gelmemiştik yine de ilaç almamın en doğrusu oyacağını söyledi doktorum bilmiyorim..Değlsinizdir belki hamile ama hiçbir zaman işinizi sansa bırakmayın

Bzde hemen çıkardık sonuna da tam gelmemiştik yine de ilaç almamın en doğrusu oyacağını söyledi doktorum bilmiyorim..Değlsinizdir belki hamile ama hiçbir zaman işinizi sansa bırakmayın
Anladımmmm şuan göğüslerim ağrıyor böyle belim falan galiba adet olucam yarın adet günüm

Olsun canim bende 3 aydir istiyorum olmadi bakalim bu ay olacak mi emin ol ne kadar erken dusunursen okadar iyi negatifi gorunce insanin piskolojisi bozuluyor cok kotu oluyor

Anladımmmm şuan göğüslerim ağrıyor böyle belim falan galiba adet olucam yarın adet günüm
Genelde belrtiler aynı oluyor.. İstyorsanz inşaALLAH hamilesnzdr istemyorsanz inşeALLH değilsnzdr dyeym ben

Olsun canim bende 3 aydir istiyorum olmadi bakalim bu ay olacak mi emin ol ne kadar erken dusunursen okadar iyi negatifi gorunce insanin piskolojisi bozuluyor cok kotu oluyor
Valla allah isteyene hayırlı vakitte versin inşallah bizde planomız Ağustos idi. Şuan hamileysem de prob yok ama sınavım var eylülde biraz kötü olabilir sınavdaymen hamile olmam belirtilerim adet belirtisi hani hemen belirt olurmu hamileliğin bilmiyorum beş gün oldu çünkü ilişkiden sonra

Yok canim olmaz en az 10 gun gecmesi gerekiyor iliskiden ve kanda belli oluyor teste biraz zor belirtiler icin 5 gun cok cok erken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…