Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamile kalman cok dusuk ama bide su var kisiden kisiye degisiyor ama bence kalmamisindirAdetten dört gün önce ilişkide prezervatif kaldı içimde hemen çıkardım sonra yıkandım ama hamile kalırmıyım? İlaç içmedim kalmam diye.
Ya adetim evlendikten sonra hep gecikir beş altı gün yumurtlama günlerim gecikmiş galiba ondan korktumHamile kalman cok dusuk ama bide su var kisiden kisiye degisiyor ama bence kalmamisindir
Muhtemelen oyle oldu canim yumurtalama gec olunca adette gec olunuyorYa adetim evlendikten sonra hep gecikir beş altı gün yumurtlama günlerim gecikmiş galiba ondan korktum
İşte o yüzden korktum hani çıkarttım hemen ama yumurta da geç geldiyse karşılaşır dahamilelik oluşur mu siyeMuhtemelen oyle oldu canim yumurtalama gec olunca adette gec olunuyor
Ama dağılmadı yani yırtılmadı hemen çıkarttım ve yıkandım bide adetim yakın diye olmaz yaaa dedikPrezervatif icinde kalmış tabikidi hamilelik ihtimali var.. Benim yırtılmıştı hemen çıkartmamıza rağmen doktorum ilaç icmem gerektiğini söyledi..
Olabilr neden olmasin ☺İşte o yüzden korktum hani çıkarttım hemen ama yumurta da geç geldiyse karşılaşır dahamilelik oluşur mu siye![]()
Şuan göğsüüm ağrıyor dipleri dün de sol kalçama böyle iğne yapmış gibi bi ağrı vardı adet olucma sanki hemen çünkü hamilelik belirtileri olmaz diye düşündüm. Ağustosta bebek düşünüyorduk şimdi olsa da kabulümüz merak ettimOlabilr neden olmasin ☺
Bzde hemen çıkardık sonuna da tam gelmemiştik yine de ilaç almamın en doğrusu oyacağını söyledi doktorum bilmiyorim..Değlsinizdir belki hamile ama hiçbir zaman işinizi sansa bırakmayınAma dağılmadı yani yırtılmadı hemen çıkarttım ve yıkandım bide adetim yakın diye olmaz yaaa dedik
Anladımmmm şuan göğüslerim ağrıyor böyle belim falan galiba adet olucam yarın adet günümBzde hemen çıkardık sonuna da tam gelmemiştik yine de ilaç almamın en doğrusu oyacağını söyledi doktorum bilmiyorim..Değlsinizdir belki hamile ama hiçbir zaman işinizi sansa bırakmayın
Olsun canim bende 3 aydir istiyorum olmadi bakalim bu ay olacak mi emin ol ne kadar erken dusunursen okadar iyi negatifi gorunce insanin piskolojisi bozuluyor cok kotu oluyorŞuan göğsüüm ağrıyor dipleri dün de sol kalçama böyle iğne yapmış gibi bi ağrı vardı adet olucma sanki hemen çünkü hamilelik belirtileri olmaz diye düşündüm. Ağustosta bebek düşünüyorduk şimdi olsa da kabulümüz merak ettim
Genelde belrtiler aynı oluyor.. İstyorsanz inşaALLAH hamilesnzdr istemyorsanz inşeALLH değilsnzdr dyeym benAnladımmmm şuan göğüslerim ağrıyor böyle belim falan galiba adet olucam yarın adet günüm
Valla allah isteyene hayırlı vakitte versin inşallah bizde planomız Ağustos idi. Şuan hamileysem de prob yok ama sınavım var eylülde biraz kötü olabilir sınavdaymen hamile olmamOlsun canim bende 3 aydir istiyorum olmadi bakalim bu ay olacak mi emin ol ne kadar erken dusunursen okadar iyi negatifi gorunce insanin piskolojisi bozuluyor cok kotu oluyor
Güzel dedin, valla bakalım belirtiler aynıysa da hemen belli olmaz 5 gün geçti ilişkidenGenelde belrtiler aynı oluyor.. İstyorsanz inşaALLAH hamilesnzdr istemyorsanz inşeALLH değilsnzdr dyeym ben![]()
Hee o zaman adet olabilin evetGüzel dedin, valla bakalım belirtiler aynıysa da hemen belli olmaz 5 gün geçti ilişkiden![]()
Yok canim olmaz en az 10 gun gecmesi gerekiyor iliskiden ve kanda belli oluyor teste biraz zor belirtiler icin 5 gun cok cok erkenValla allah isteyene hayırlı vakitte versin inşallah bizde planomız Ağustos idi. Şuan hamileysem de prob yok ama sınavım var eylülde biraz kötü olabilir sınavdaymen hamile olmambelirtilerim adet belirtisi hani hemen belirt olurmu hamileliğin bilmiyorum beş gün oldu çünkü ilişkiden sonra
O zaman adet olucam demektirrYok canim olmaz en az 10 gun gecmesi gerekiyor iliskiden ve kanda belli oluyor teste biraz zor belirtiler icin 5 gun cok cok erken
Aynen canimO zaman adet olucam demektirr