• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilemiyim ??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Alseiy22

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2020
28
22
3
28
Adetim 14 gun gecikti hamilemiyim diye test yaptim fakat ikinci cizgi beyaz silik cizgi cikti sizce hamilemiyim ??
20200426_151131.jpg

Adetim 14 gun gecikti hamilemiyim diye test yaptim fakat ikinci cizgi beyaz silik cizgi cikti sizce hamilemiyim ??Eki Görüntüle 2625907

14 gün gecikti ve sen 14 gün sonra mı test yaptın 😅 Nasıl sabrettin merak ettim doğrusu 😇 Normalde düzenli miydi adetiniz ve böyle bir beklentiniz yada isteğiniz var mıydı ? Çizgiye gelince hiç tecrübem yok maalesef 🤭

Boya dağılmış gibi çıkmış ben birsürü test yaptım ama böylesi aklımı karıştırdı yarın bir test daha alıp yapın 3 damla yeter fazla idrar damlatmayın gebelik var gini geldi yine de bana.

Gec dollenme olmadiysa duzenli regl goruyosaniz eger 14 gun gecikmeyle cok asiri bi koyuluk cikmasi lazmdi..

Test bozuk gibi baya değılmış c bile silik çıkmış tekrarla canım testini😊

canım benimde bugun 39 gun oldu adet olmayalı ve böyle çıktı hamilemiyim acaba bilemiyorum sen kan testi yaptirdin mi sonuc ne citki acaba

Eklentiler

• 821ED6D2-7C41-4E80-8CBB-73680F2336CD.jpeg
    821ED6D2-7C41-4E80-8CBB-73680F2336CD.jpeg
    66,8 KB · Görüntüleme: 76
Hastaneler acilde şu durumda gebelik testi yapiyorlarmi daha önce yapmiyorlardi polikinlikte acaba yaparlarmi acil durum olmadan gelmeyin diyip geri gönderiyorlarmis hastaları 8 gündür sadece wc de idrar sonrası gelen bir lekelenme var devamı yok ne yapacağım bilmiyorum bugün 4 gündür regl geçti yerleşme kanaması kaç gün sürüyor internette 6+12 gün 3 gün 3 saat yazıyor ordada kararsız kaldım

Hastaneler acilde şu durumda gebelik testi yapiyorlarmi daha önce yapmiyorlardi polikinlikte acaba yaparlarmi acil durum olmadan gelmeyin diyip geri gönderiyorlarmis hastaları 8 gündür sadece wc de idrar sonrası gelen bir lekelenme var devamı yok ne yapacağım bilmiyorum bugün 4 gündür regl geçti yerleşme kanaması kaç gün sürüyor internette 6+12 gün 3 gün 3 saat yazıyor ordada kararsız kaldım
Bir tek yerleşme kanaması olmayabilir düşük tehlikesi olursa da lekelenme oluyor ben yasadım ve hala ara ara oluyor.

Aciller sıkıntı yaratıyor nasıl olacak bilmiyorum
O zaman saglık ocagına gidin kan verin ama evde test yaptınız mı. Test sonrası gitmiştim özele çünkü hastaneler çoğu karısık bende kese bile oluşmuştu adet zamanına denk gelmişti benim.

Back