Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetim 14 gun gecikti hamilemiyim diye test yaptim fakat ikinci cizgi beyaz silik cizgi cikti sizce hamilemiyim ??Eki Görüntüle 2625907
sonuç kaç dk içerisinde çıktı gecikmeleriniz hep olur muyduAdetim 14 gun gecikti hamilemiyim diye test yaptim fakat ikinci cizgi beyaz silik cizgi cikti sizce hamilemiyim ??Eki Görüntüle 2625907
Benim gecikme hic olmazdi ilk 3 dakikanin icinde ciktisonuç kaç dk içerisinde çıktı gecikmeleriniz hep olur muydu
Epey de belirgin cikmis. Tebrikler hamilesincanım benimde bugun 39 gun oldu adet olmayalı ve böyle çıktı hamilemiyim acaba bilemiyorum sen kan testi yaptirdin mi sonuc ne citki acaba
İnsallah ya cok istiyordum kan testi yaptıracağım peki sizce kac gun sonra gitmeliyim hastaneyeEpey de belirgin cikmis. Tebrikler hamilesin
Gayet belirgin hemen git bence.İnsallah ya cok istiyordum kan testi yaptıracağım peki sizce kac gun sonra gitmeliyim hastaneye
Hayırlı olsun bu arada inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.İnsallah ya cok istiyordum kan testi yaptıracağım peki sizce kac gun sonra gitmeliyim hastaneye
Bir tek yerleşme kanaması olmayabilir düşük tehlikesi olursa da lekelenme oluyor ben yasadım ve hala ara ara oluyor.Hastaneler acilde şu durumda gebelik testi yapiyorlarmi daha önce yapmiyorlardi polikinlikte acaba yaparlarmi acil durum olmadan gelmeyin diyip geri gönderiyorlarmis hastaları 8 gündür sadece wc de idrar sonrası gelen bir lekelenme var devamı yok ne yapacağım bilmiyorum bugün 4 gündür regl geçti yerleşme kanaması kaç gün sürüyor internette 6+12 gün 3 gün 3 saat yazıyor ordada kararsız kaldım
Acile gitsem mi acaba yaBir tek yerleşme kanaması olmayabilir düşük tehlikesi olursa da lekelenme oluyor ben yasadım ve hala ara ara oluyor.
Gitmeniz de fayda var en azından bilin ne var ne yok.Acile gitsem mi acaba ya
Aciller sıkıntı yaratıyor nasıl olacak bilmiyorumGitmeniz de fayda var en azından bilin ne var ne yok.
Yarin sabah erkenden gidip kan verecegim insallahGayet belirgin hemen git bence.
O zaman saglık ocagına gidin kan verin ama evde test yaptınız mı. Test sonrası gitmiştim özele çünkü hastaneler çoğu karısık bende kese bile oluşmuştu adet zamanına denk gelmişti benim.Aciller sıkıntı yaratıyor nasıl olacak bilmiyorum
Ben acilde kan vererk ogrenmistimAciller sıkıntı yaratıyor nasıl olacak bilmiyorum