- 11 Ocak 2020
- 722
- 574
- 53
Hayırlı olsun canımMerhabalar regl me 3 gün kala test yaptım 2.ci çizgi çok silik çıktı . Hamilemiyim acaba ...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canımMerhabalar regl me 3 gün kala test yaptım 2.ci çizgi çok silik çıktı . Hamilemiyim acaba ...
Maalesef onu hiç farketmedim yani kahverengi damlacıklar vardı pedim de ama bilemiyorum emin değilimYerleşme kanaması falan yaşadın mı hiç peki
İnşallah canım o kadar çok istiyorum ki Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatır inşallahOzaman bugün yumurtlamanın 9.günü daha erken 3 4 gün sonra test yapabilirsin tabi geç döllenme ihtimali de oluyor bazen inşallah tutmuştur![]()
Evet tutunma kanaması olmuş göğüs uçlarında koyulaşma oldu mu peki farkettin mi yanlış anlama bende belirti yakalamaya çalışıyorum da kendimde o yüzden soruyorum benimde 26 si adet günümMaalesef onu hiç farketmedim yani kahverengi damlacıklar vardı pedim de ama bilemiyorum emin değilim![]()
İnşallah canım allah büyüktür bol bol isteme zamanı işte vardır allahın bizler içinde pilanıİnşallah canım o kadar çok istiyorum ki Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatır inşallah
Evet yani çok garipti ama hem koyulaşma hemde çok büyüdüler .. biranda oldukça farklı gelmişlerdi . Birde son 1 haftadır burun tıkanıklığı (çok nadir) oluyorEvet tutunma kanaması olmuş göğüs uçlarında koyulaşma oldu mu peki farkettin mi yanlış anlama bende belirti yakalamaya çalışıyorum da kendimde o yüzden soruyorum benimde 26 si adet günüm
Sanırım benim bu ay da tutmadıEvet yani çok garipti ama hem koyulaşma hemde çok büyüdüler .. biranda oldukça farklı gelmişlerdi . Birde son 1 haftadır burun tıkanıklığı (çok nadir) oluyor
Her bayan farklı tepki görüyor bence ümidinizi kaybetmeyinSanırım benim bu ay da tutmadı
İnşallah senin de güzel haberlerini en kısa zamanda alırızDua edin inşallah hamileyimdir![]()
Öyle gözüküyor CanmMerhabalar regl me 3 gün kala test yaptım 2.ci çizgi çok silik çıktı . Hamilemiyim acaba ...
İnşallah senin de güzel haberlerini en kısa zamanda alırız ☺☺
Olabilir canım ama kistte olabilir eczaneden alsana testherkese merhabaaaaa
gecen ay ayri 2 doktora gittim... ( saglik sigortam kendi doktorumda gecmiyordu) Her sene smear veriyorum.. İlk doktor ufacik bir kistin var ama bu gebelige engel degil dedi..
sonra reglim 6 gun gecikti kendi doktoruma gittim kist falan yok dedi kanda gebelige bakti negatif cikti
ertesi gun regl oldum zaten..
Bu ay 9 gun gecikti arada kasiklarim agriooo ve karnimin sag tarafinda hafif bir sanci seklinde agri oluo sizce hamilelik olabilir mi ? kist ya da baska bir sey midir malum durumlar yuzunden doktorada gidemiyorum umutlanmamak icin her an olabilirim gibi şişim patlicam artik:)
bazen cikmayabiliyor diye testlere guvenemiyorum insallah kist degildir oyleyse de hayirlisi napalimOlab
Olabilir canım ama kistte olabilir eczaneden alsana test
merhabaMerhabalar regl me 3 gün kala test yaptım 2.ci çizgi çok silik çıktı . Hamilemiyim acaba ...
merhaba testinizin sonucunu öğrendiniz mi ben de aynı testten yaptım benim de silik çıktı adetimin ilk günü bugün çok merak ediyorummerhaba