• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim

Sevin111

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2020
13
11
3
30
Merhabalar regl me 3 gün kala test yaptım 2.ci çizgi çok silik çıktı . Hamilemiyim acaba ...

Eklentiler

• 470D4A53-9863-4BD7-96F9-B8A2D9C3C4D6.jpeg
    470D4A53-9863-4BD7-96F9-B8A2D9C3C4D6.jpeg
    64,7 KB · Görüntüleme: 107
Evet hayırlı olsun canım hamilesin daha erken olduğu için silik çıkmıştır sağlıcakla gelsin inşallah 🥰

Yani henüz regl olmadım 1 günüm kaldı ama böyle cıktı çizgi saatler sonra o çizgi biraz daha silikleşti
Canım testini hergün tekrarla belirginleşecektir kan kesin sonuç ama durumlar buyken biraz bekliyceksin ama mutlaka kanda takipettir

Hastaneye gidemiyorum maalesef 2 gün sonra tekrar yapacağım inşallah daha da belirginleşir 🤲
Evet zaten gidilmiyor maalesef folik asit içiyormusun içmiyorsan başla çok önemli bebeğin gelişimi için

Kızlar iyi akşamlar ben 2 nisanda adet oldum yumurtlamam 15inde gözüküyor internette 12 ve 13ünde ilişkim oldu 1 hafta sonra falan çok uykum geldi kasık ağrım oldu ve gögüs ucumda yanma ama şu an hiçbiri yok sorum şu yumurtlama geç mi oldu acaba

Canım merhaba hayırlı olsun inşallah bebişin tutunur güzelce sana hiç belirti yaşadın mı paylassana biraz bizimle
Evet şöyle anlatayım yani regl 25inde ve ben düzenli olarak heray görürüm bu ay regl me 2 hafta kala göğüslerimde aşırı bir hassasiyet oldu ve baş dönmem fakat mide bulantım hiç olmadı tamtersi iştahım açıldı . Son gün gündür kasıklarımda Ağrı başladı

Hayır içmiyorum ama sokağa çıkma yasağından sonra gidip alabileceğim ancak
Tamam canım sadece ihmal etme dikkatli ol diye bizide duana almayı unutma bu mübarek günlerde duaya ihtiyacımız var 🥰

Evet şöyle anlatayım yani regl 25inde ve ben düzenli olarak heray görürüm bu ay regl me 2 hafta kala göğüslerimde aşırı bir hassasiyet oldu ve baş dönmem fakat mide bulantım hiç olmadı tamtersi iştahım açıldı . Son gün gündür kasıklarımda Ağrı başladı
Yerleşme kanaması falan yaşadın mı hiç peki

Kızlar iyi akşamlar ben 2 nisanda adet oldum yumurtlamam 15inde gözüküyor internette 12 ve 13ünde ilişkim oldu 1 hafta sonra falan çok uykum geldi kasık ağrım oldu ve gögüs ucumda yanma ama şu an hiçbiri yok sorum şu yumurtlama geç mi oldu acaba
Tamam canım sadece ihmal etme dikkatli ol diye bizide duana almayı unutma bu mübarek günlerde duaya ihtiyacımız var 🥰
Rabbim isteyen herkese versin inşallah 🤲🤲

Ozaman bugün yumurtlamanın 9.günü daha erken 3 4 gün sonra test yapabilirsin tabi geç döllenme ihtimali de oluyor bazen inşallah tutmuştur 🙏

Back