Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani henüz regl olmadım 1 günüm kaldı ama böyle cıktı çizgi saatler sonra o çizgi biraz daha silikleştiGozunuz aydın evet hamılesınız
Ya çok teşekkür ederimEvet hayırlı olsun canım hamilesin daha erken olduğu için silik çıkmıştır sağlıcakla gelsin inşallah![]()
Canım testini hergün tekrarla belirginleşecektir kan kesin sonuç ama durumlar buyken biraz bekliyceksin ama mutlaka kanda takipettirYani henüz regl olmadım 1 günüm kaldı ama böyle cıktı çizgi saatler sonra o çizgi biraz daha silikleşti
Hastaneye gidemiyorum maalesef 2 gün sonra tekrar yapacağım inşallah daha da belirginleşirCanım testini hergün tekrarla belirginleşecektir kan kesin sonuç ama durumlar buyken biraz bekliyceksin ama mutlaka kanda takipettir
Allah'ım bizede böyle testler nasip et yarabbim bu mübarek aylardaMerhabalar regl me 3 gün kala test yaptım 2.ci çizgi çok silik çıktı . Hamilemiyim acaba ...
Evet zaten gidilmiyor maalesef folik asit içiyormusun içmiyorsan başla çok önemli bebeğin gelişimi içinHastaneye gidemiyorum maalesef 2 gün sonra tekrar yapacağım inşallah daha da belirginleşir![]()
AminnnnAllah'ım bizede böyle testler nasip et yarabbim bu mübarek aylarda![]()
Canım merhaba hayırlı olsun inşallah bebişin tutunur güzelce sana hiç belirti yaşadın mı paylassana biraz bizimleMerhabalar regl me 3 gün kala test yaptım 2.ci çizgi çok silik çıktı . Hamilemiyim acaba ...
Amin inşallahAllah'ım bizede böyle testler nasip et yarabbim bu mübarek aylarda![]()
Hayır içmiyorum ama sokağa çıkma yasağından sonra gidip alabileceğim ancakEvet zaten gidilmiyor maalesef folik asit içiyormusun içmiyorsan başla çok önemli bebeğin gelişimi için
Evet şöyle anlatayım yani regl 25inde ve ben düzenli olarak heray görürüm bu ay regl me 2 hafta kala göğüslerimde aşırı bir hassasiyet oldu ve baş dönmem fakat mide bulantım hiç olmadı tamtersi iştahım açıldı . Son gün gündür kasıklarımda Ağrı başladıCanım merhaba hayırlı olsun inşallah bebişin tutunur güzelce sana hiç belirti yaşadın mı paylassana biraz bizimle
Tamam canım sadece ihmal etme dikkatli ol diye bizide duana almayı unutma bu mübarek günlerde duaya ihtiyacımız varHayır içmiyorum ama sokağa çıkma yasağından sonra gidip alabileceğim ancak
Yerleşme kanaması falan yaşadın mı hiç pekiEvet şöyle anlatayım yani regl 25inde ve ben düzenli olarak heray görürüm bu ay regl me 2 hafta kala göğüslerimde aşırı bir hassasiyet oldu ve baş dönmem fakat mide bulantım hiç olmadı tamtersi iştahım açıldı . Son gün gündür kasıklarımda Ağrı başladı
Kızlar iyi akşamlar ben 2 nisanda adet oldum yumurtlamam 15inde gözüküyor internette 12 ve 13ünde ilişkim oldu 1 hafta sonra falan çok uykum geldi kasık ağrım oldu ve gögüs ucumda yanma ama şu an hiçbiri yok sorum şu yumurtlama geç mi oldu acaba
Rabbim isteyen herkese versin inşallahTamam canım sadece ihmal etme dikkatli ol diye bizide duana almayı unutma bu mübarek günlerde duaya ihtiyacımız var![]()
Ozaman bugün yumurtlamanın 9.günü daha erken 3 4 gün sonra test yapabilirsin tabi geç döllenme ihtimali de oluyor bazen inşallah tutmuşturKızlar iyi akşamlar ben 2 nisanda adet oldum yumurtlamam 15inde gözüküyor internette 12 ve 13ünde ilişkim oldu 1 hafta sonra falan çok uykum geldi kasık ağrım oldu ve gögüs ucumda yanma ama şu an hiçbiri yok sorum şu yumurtlama geç mi oldu acaba