- 16 Ocak 2019
- 93
- 25
- 88
- Konu Sahibi Azra343434
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani bende bir düşük yaptım cok heveslenmek istemiyorum bu ay yalnızca birkez bırlıkte lık yasayabıldık (eşimin işinden dolayı yurt dısında) oda yumurtlama dönemine denk gelmedi yinede olabılır mıSanırım hamilesiniz![]()
Yapmaya çekınıyorum test var aslında evdeÇizgi bu kadar dipte çıkmaz sanki ya tekrarlama şansınız var mı
Olabilir tabiki nasip işi bu. Madem testinizde varmış bi daha yapın ama sabah yapsanız daha iyi olurYani bende bir düşük yaptım cok heveslenmek istemiyorum bu ay yalnızca birkez bırlıkte lık yasayabıldık (eşimin işinden dolayı yurt dısında) oda yumurtlama dönemine denk gelmedi yinede olabılır mı
Valla hayırlı haber vermek isterdim ama emin olmadan da ümitlendirmek istememYapmaya çekınıyorum test var aslında evde![]()
Teşekkür ederimOlabilir tabiki nasip işi bu. Madem testinizde varmış bi daha yapın ama sabah yapsanız daha iyi olur![]()
EvetValla hayırlı haber vermek isterdim ama emin olmadan da ümitlendirmek istememforumda görmüşsünüzdür keskin kırmızı bir çizgi ve c çizgisine çok da uzak değil normali
Çekinmeyin bence testiniz birden fazlaysa şimdi yapın bi taneTeşekkür ederimbakalım hayırlısı olsun inşallah beklıycez gibi test yapmaya cekınıyorım
Adetin üzerinden 2 gün gecti sonuc verirmi acaba benim öncekı gebelıgım gec döllenme idiÇekinmeyin bence testiniz birden fazlaysa şimdi yapın bi tane![]()
Bilemiyorum ki hiç belli olmaz. Ama denemedende bilemezsinizAdetin üzerinden 2 gün gecti sonuc verirmi acaba benim öncekı gebelıgım gec döllenme idi