• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilemiyim ????

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gamze92

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2020
35
27
3
10 gündür kasık ağrım var ve yere bile zor eğiliyorum. Sabahları 2 gündür şiddetli kasık ağrım var yataktan zor kalkıyorum ve akıntım koyulaşıyor adetime 3 gün var ve hiç böyle olmam

Bilmem 4-5 gün sonra öğrenirsin.
Bilmiyosan niye yazıyorsun kardeşiiim? Dersen eğer her şey hamilelik belirtisi artık kestiremiyoruz.😄

Yarın doktora gideceğim inşallah çıkar hamile kalmak istiyorum ya o yüzden mi diye düşündüm psikolojikman mı acaba

Yarın doktora gideceğim inşallah çıkar hamile kalmak istiyorum ya o yüzden mi diye düşündüm psikolojikman mı acaba
Okurken dedim ki bu ne kadar da beni anlatmış ama bunlar psikolojik hamilelik belirtilerini biliyoruz ya beynimize mesaj gönderiyoruz o da vücudumuza mesaj gönderiyo bata 12 gün var ben kendimi hamile gibi hissediyorum neden sabah akşam bu düşünceyle yatıp kalkıyorum 😂 he hamile değilsin diyemem ama vücudun kandırmacaları olabilir

Teşekkür ederiz canın yazdığın için ☺️ 6 ay önce hamile kalmak istedim sadece 2 kere ilişki oldu hamile kaldım sonra öğrendikten 3 sonra kimyasal gebelik dedi çok üzüldüm. Hiç takmazdın artık takar hale geldim beni de etkiledi her ay nerdeyse 2 kere test ediyorum ama işte takdiri ilahi

Teşekkür ederiz canın yazdığın için ☺ 6 ay önce hamile kalmak istedim sadece 2 kere ilişki oldu hamile kaldım sonra öğrendikten 3 sonra kimyasal gebelik dedi çok üzüldüm. Hiç takmazdın artık takar hale geldim beni de etkiledi her ay nerdeyse 2 kere test ediyorum ama işte takdiri ilahi
Kuzum test yapsana.Cikar belki de.Sabah al yap.bi test.Ben de kasimda kimyasal yasadim.bu ay bat a 4 kala test yapmaya basladim kendimden suphelenip.Net pozitif verdi 5 tl lik testler hem de.Ama kimseye bisi solemedim hatta sevinemedim bile.Olmazsa hayal kirikligi yasamamak icin.Beklicem 2 hafta eger hala adet yoksa gidicem doktora.

Ya artık bıktım test yapmaktan yıkılmaktan kendimi etkiliyorum o yüzden hiç yapasım gelmiyor artık adeti mi bekliyeyim dedim merak ta ettim kimseyle bile konuşamadım bu konuları üzüldüğüm için yarın doktora gideceğim acaba iltihap mı gebelik mi var diye kendi kendime yedim. İnşallah sende gebelik çıkar canım ben adetimin 6 7 günü test yaptım silik çıkmıştı sonra doktora gittim değerim 80 idi tabi sonra kimyasala dönüştü

Ya artık bıktım test yapmaktan yıkılmaktan kendimi etkiliyorum o yüzden hiç yapasım gelmiyor artık adeti mi bekliyeyim dedim merak ta ettim kimseyle bile konuşamadım bu konuları üzüldüğüm için yarın doktora gideceğim acaba iltihap mı gebelik mi var diye kendi kendime yedim. İnşallah sende gebelik çıkar canım ben adetimin 6 7 günü test yaptım silik çıkmıştı sonra doktora gittim değerim 80 idi tabi sonra kimyasala dönüştü
Kuzum benim hic umudum yok kendimden.Eger varsa 4 haftalik suan ve benim en ufak bir belirtim yok.Yine kimyasal oldugunu dusunuorum.O yuzden de kimseye solemedim hevesim falan da yok.Sevinmedim bile cift cizgiyi gorunce sana yemin ederim.

Doğrudur canım sıkıntın yoksa seninde kalıyormuş kimyasal gebelikten sonra hemen ama işte stres fazla yapma gene Belki bakarsın aynanda öğreniriz pozitif sonuçları

Doğrudur canım sıkıntın yoksa seninde kalıyormuş kimyasal gebelikten sonra hemen ama işte stres fazla yapma gene Belki bakarsın aynanda öğreniriz pozitif sonuçları
Insallah kuzum.Simdi eczaneye iniorum 1 gun geciktim bakim cizgi koyulasmis mi silinmis mi.Doktora gitmeye hic niyetim yok bu defa.

Silinmis canim kimyasalmis demek ki

Eklentiler

• 20200124_095151.jpg
    20200124_095151.jpg
    28,8 KB · Görüntüleme: 106
Canm ben o testte sanki çizgi görüyorum ve testte pozitifi görünce sonra silince bu kimyasal olmuyor beta öyle kolay sifirlanmiyor adet gibi kanamam olacak ve beta düşmeye basliycak
[/QUOTE canim ilk 5 dakika daha da koyulasti cizgi belirdi ama 4 gun onceki koyuluk yok.Kimyasal eminim.Esim tup yapalim hemen dio ama inan hevesim kalmadi artik.

Saçmalama kanaman olmadan nasıl kimyasal diyorsun bence direk git ver kan

10 gündür kasık ağrım var ve yere bile zor eğiliyorum. Sabahları 2 gündür şiddetli kasık ağrım var yataktan zor kalkıyorum ve akıntım koyulaşıyor adetime 3 gün var ve hiç böyle olmam
Adet gününüzde yada bi iki gün geçince test yapın yada direk kan tahlili verin🤷🏼‍♀️ Kasıklardaki şiddetli ağrı kistten dolayı da olabilir. Bazen yumurtlama ağrısı bile olabiliyormuş adet öncesi. Karışık valla benmde adete iki gün kala bi pembe akıntı geldi sonra kesildi adetimin 2. Günü falan tekrar olmuştu

Back