Biraz önce kan verdim sonucu merak ediyorum dua edinbugün yıl dönümümüz gece güzel bir haber vermek istiyorum eşime ☺☺
İnşallah Can’ım teşekkür ederim hepinize haber ederim buradanInşallah hamilesindir . Dualarim seninle . Bizede haber ver.
Değeriniz yüksek bence tekrar kan vermeyin, 1 hafta sonrası için keseyi görebilirsiniz bu değerle. Hayırlı olsunMerhaba hanımlar son adet günüm 3 Aralık ben 29 Aralık'ta evde test yaptm pozitif çıktı 30unda kan verdim bgn sonucunda beta 374.4 çıktı Dr kesin bişey demedi 2 gün sonra tekrar test yapılsın dedi kafam karıştı hamile miyim şimdi ben tesekkurler
tekrar kan vermeyin, 1 ha
Bende öyle yapmayı düşünüyorum sonuçta adet günüm geçmedi keseyi gördü aslında çok küçük dedi hayırlısı olsun inşallah cevabınız için tesekkurederimDeğeriniz yüksek bence tekrar kan vermeyin, 1 hafta sonrası için keseyi görebilirsiniz bu değerle. Hayırlı olsun
Rica ederim, ben de beta 440'ken öğrendim. 4 gün sonra gidip keseyi gördüm. Sağlıkla ilerlesin inşallah gebeliğiniz ve Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsinBende öyle yapmayı düşünüyorum sonuçta adet günüm geçmedi keseyi gördü aslında çok küçük dedi hayırlısı olsun inşallah cevabınız için tesekkurederim
Ben hiç bilmiyorum çok yeniyim bu konularda birazdan bende gideceğim doktora sonuç için inşallah gönlünce olurMerhaba hanımlar son adet günüm 3 Aralık ben 29 Aralık'ta evde test yaptm pozitif çıktı 30unda kan verdim bgn sonucunda beta 374.4 çıktı Dr kesin bişey demedi 2 gün sonra tekrar test yapılsın dedi kafam karıştı hamile miyim şimdi ben tesekkurler
İnşallah birazdan öğreneceğimHadi inşallah güzel sonuçlar alırsın
İnşallah Can’ım teşekkür ederim hepinize haber ederim buradan ☺☺ Yüzümde garip bir tebessüm var
Sonuç negatif çıktı ama ilk denememiz idi daha yeni karar verdik fakat hala olmadım 5 gün geciktiCanım haberdar edermisin bizide
Belki geç tutunmustur 2 gün daha olmazsan bi kan testi yaptir derimSonuç negatif çıktı ama ilk denememiz idi daha yeni karar verdik fakat hala olmadım 5 gün gecikti
Anam kan kalmayacak yaBelki geç tutunmustur 2 gün daha olmazsan bi kan testi yaptir derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?