• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim?

Gun Ay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2019
7
9
1
33
Selam. Ben düzensiz adet oluyorum hem de pcoluyum. Bazen iki aya kadar adet göremiyorum. En aon adet ekimde oldum. Ama kasım 15de bir birliktelik yaşadım tam bir birleşme değil aynı zamanda boşalma da olmadı. Vajinusmusluyum tam bir ilişki yaşayamıyorum aynı zamanda. Bu şartlarda hamile kalmak mümkünsüz gibi görünüyor ama zevk suyu falan gibi şeyler karşıma çıkınca sormak istedim. Bu şartlarda hamile kalmak mümkün mü? Sadece belimde çok ağrı var başka bir adet belirtim yok ağrı sancı hiçbir şey yok. Soğan suyu adaçayı covanperçemi gibi bitki çayları denememe rağmen de adetim gelmedi. Belki de bu istemsizce hamilelik fikrini kafama sokuyor. Boşalma olmadan ve tam bir birleşme olmadan hamilelik mümkün mü? Lütfen dalga geçme amaçlı ya da aşağılayıcı tarzda cevaplar vermeyin. İyi günler

Bende pko luyum bende reglim duzensizdi ama vajinusmus sorunum yoktu. Ve Su an hamıleyım. Ama olmaz diye birsey yok bu hayatta lakın boşalma olmadıysa ihtimal yok gb. İnşaallah hakkınızda hayırlısı olur.

Bi test yap kafan rahat etsin test sonucunu bizimle paylaş merak ettim
Tam bir ay geçti kan testi yaptırdım 0,100 sonuç negatif.Ultrasonda da baktı doktor rahim duvarı istenilen kalınlıkta değil dedi adet daha görünmüyor dedi ama hamilelik yok dedi başka iki doktora da sordum hamilelik yok dedi.Ama adetim halal gelmedi diye tedirginim

Back