Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teste bakim muhtemelen insallah hayirli olsun canım.Kızlar idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı hamile olabilir miyim ? Acil yazın nolur çok heycanlandım
Canım testin fotosunu at bakalım.Kızlar idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı hamile olabilir miyim ? Acil yazın nolur çok heycanlandım
Teste bakim muhtemelen insallah hayirli olsun canım.
Kamerayi soyaj beyaz yap az yeni galiba gorduysen hamilesin inşallah soyah beyaz yap bakalim.Canim o kadar az belirgin ki kamerada görünmüyor bile
Siyah beyaz efek yapın net oluyor.Ah canim dunden beri ayni seyi bende yasiyorum bende dun 2tane yaptim isikta bakinca farkediliyordu bugun aksam yine yaptim bu sefer daha belirgindi ama pembe degildi hala emin olamadim
Ayy hadi bakalım inşallahh ikimizede nasipp olur Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah bence olmayan şey çıkmaz var ki çıkıyor yinede hayırlısı diyelimAh canim dunden beri ayni seyi bende yasiyorum bende dun 2tane yaptim isikta bakinca farkediliyordu bugun aksam yine yaptim bu sefer daha belirgindi ama pembe degildi hala emin olamadim
Amin canim insallah bende oyle dusunuyorum ama biyandanda umitlenmiyim diyorum bakalim yarin sabah yapmak lazim birdaha aslinda daha net cikiyor deniyoAyy hadi bakalım inşallahh ikimizede nasipp olur Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah bence olmayan şey çıkmaz var ki çıkıyor yinede hayırlısı diyelim![]()
A bi deniyim olucqkmiSiyah beyaz efek yapın net oluyor.
En belirgin bu şu an yaaaAmin canim insallah bende oyle dusunuyorum ama biyandanda umitlenmiyim diyorum bakalim yarin sabah yapmak lazim birdaha aslinda daha net cikiyor deniyo![]()
Valla bende cok merak ediyorum fotodada goxukmuyorEn belirgin bu şu an yaaa![]()
Yok canim belli olmuyorki denedimResim atin bi kizlar kan verin.
Canım pasanınannesinede sordum sağolsun yanıtladı ama size de sormak istiyorum regl günüm Çarşamba yada Perşembe bugun test yaptım coook silik ikinci çizgi çıktı anında ama kuruyup test sarardıkca iyice hafifledi sizce var mı ? Rengi koyu olan orijinal hali açık olanda sıcaklaştırma yaptım daha belli olsun diye cevap yazarsanız cook sevinirimSiyah beyaz efek yapın net oluyor.
Ilkinde cizgiyi gördüm kuzum pembe inşallah vardir suan umut ediyorim var sen gunn gecsin lan testi yap canim bu arada dikkat et canim. YeniCanım pasanınannesinede sordum sağolsun yanıtladı ama size de sormak istiyorum regl günüm Çarşamba yada Perşembe bugun test yaptım coook silik ikinci çizgi çıktı anında ama kuruyup test sarardıkca iyice hafifledi sizce var mı ? Rengi koyu olan orijinal hali açık olanda sıcaklaştırma yaptım daha belli olsun diye cevap yazarsanız cook sevinirim![]()
Sen naptin yaptinmi tes canim birdahaValla bende cok merak ediyorum fotodada goxukmuyor![]()
TamamdırrrIlkinde cizgiyi gördüm kuzum pembe inşallah vardir suan umut ediyorim var sen gunn gecsin lan testi yap canim bu arada dikkat et canim. Yeni