• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim ?

Tatls00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2019
68
29
38
Kızlar idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı hamile olabilir miyim ? Acil yazın nolur çok heycanlandım

Silik çizgi varsa hamilesindir . Ama yine de 2. Bir e test daaha yap

Ah canim dunden beri ayni seyi bende yasiyorum bende dun 2tane yaptim isikta bakinca farkediliyordu bugun aksam yine yaptim bu sefer daha belirgindi ama pembe degildi hala emin olamadim

Ah canim dunden beri ayni seyi bende yasiyorum bende dun 2tane yaptim isikta bakinca farkediliyordu bugun aksam yine yaptim bu sefer daha belirgindi ama pembe degildi hala emin olamadim
Ayy hadi bakalım inşallahh ikimizede nasipp olur Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah bence olmayan şey çıkmaz var ki çıkıyor yinede hayırlısı diyelim 😘

Ayy hadi bakalım inşallahh ikimizede nasipp olur Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah bence olmayan şey çıkmaz var ki çıkıyor yinede hayırlısı diyelim 😘
Amin canim insallah bende oyle dusunuyorum ama biyandanda umitlenmiyim diyorum bakalim yarin sabah yapmak lazim birdaha aslinda daha net cikiyor deniyo 😍

Siyah beyaz efek yapın net oluyor.
Canım pasanınannesinede sordum sağolsun yanıtladı ama size de sormak istiyorum regl günüm Çarşamba yada Perşembe bugun test yaptım coook silik ikinci çizgi çıktı anında ama kuruyup test sarardıkca iyice hafifledi sizce var mı ? Rengi koyu olan orijinal hali açık olanda sıcaklaştırma yaptım daha belli olsun diye cevap yazarsanız cook sevinirim🤗

Eklentiler

• 9131727C-6E6F-4A5B-ACB3-BF2AD89EC893.png
    9131727C-6E6F-4A5B-ACB3-BF2AD89EC893.png
    122,2 KB · Görüntüleme: 40
  • 7B368636-4638-4D86-B7AE-7DAEA533B5B9.png
    7B368636-4638-4D86-B7AE-7DAEA533B5B9.png
    119,4 KB · Görüntüleme: 33
Canım pasanınannesinede sordum sağolsun yanıtladı ama size de sormak istiyorum regl günüm Çarşamba yada Perşembe bugun test yaptım coook silik ikinci çizgi çıktı anında ama kuruyup test sarardıkca iyice hafifledi sizce var mı ? Rengi koyu olan orijinal hali açık olanda sıcaklaştırma yaptım daha belli olsun diye cevap yazarsanız cook sevinirim🤗
Ilkinde cizgiyi gördüm kuzum pembe inşallah vardir suan umut ediyorim var sen gunn gecsin lan testi yap canim bu arada dikkat et canim. Yeni

Back