Hamilemiyim ?

Keskin kasık ağrıları ve bel ağrısı bende de var.Henüz 8günüm var regle.Bugün hapşurdum.kasıklarımda acı oluştu bi an siz test yaptiniz mi?
Konuyla alakasiz olacak ama gögüs bel kasık ağrılarınız halsizliğiniz daha çok iltihapli romatizma olan (ankilozan spondolit'i)andiriyor belirtileriniz.İskelet sistemini ilgilendirdigi icin kasik agrisi da yapiyor.Yaşadigim.icin dikkatimi cekti yazdiklariniz.İsterseniz bir dahiliye doktoruna gözükün.Teşhisi kolay değil fakat ihmal etmeyin.

Kızlar sizce gebelik var mi

Eklentiler

• Screenshot_20190705-113337.png
    374,3 KB · Görüntüleme: 56
Bence o cizgi koyulasir

Arkadaşlar ben mayıs 21 de 6 gun gecikmeyle test yaptım silik çizgi çıkmıştı ertesi gün hastalandım ama yinede kan testi yaptırdım değer 13 cıktı iki gün adet gördüm doktorum tekrar gel dedi adet bitince gittim değer 0 cıktı simdi bu zaman oldu hala adet görmedim tam 25 gun gecikti ..Dün kan testi yaptırdım sonucu bekliyorum fakat şu üzerimdeki baygınlık hissi enerji tukenmisligi beni oldurecek panik atağımda eşlik edince dayanılacak gibi değil..kaşıklarım arada sızlıyor özellikle gerinirken inanın bu ikinci olacak eğer nasipse ama elim ayağım çekildi sanki bu ilk kez başıma geliyor..hamilelikte böyle şeyler yaşayan varmı

Kimyasal gebelik yaşamışsın, gerisi de psikolojik. Kafanızı rahatlatın. Hamile olmadığınıza emin olduktan sonra da kür yapıp sökülmenizi tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…