Konuyla alakasiz olacak ama gögüs bel kasık ağrılarınız halsizliğiniz daha çok iltihapli romatizma olan (ankilozan spondolit'i)andiriyor belirtileriniz.İskelet sistemini ilgilendirdigi icin kasik agrisi da yapiyor.Yaşadigim.icin dikkatimi cekti yazdiklariniz.İsterseniz bir dahiliye doktoruna gözükün.Teşhisi kolay değil fakat ihmal etmeyin.Keskin kasık ağrıları ve bel ağrısı bende de var.Henüz 8günüm var regle.Bugün hapşurdum.kasıklarımda acı oluştu bi an siz test yaptiniz mi?
Canım hamilelik belirtisi yasamismiydn benimde dün regl olmam gerekti bugün test yaptm yaptım negatif yarın tekrar yapsam sonuç alirmiyimRegl oldum canım
Ben çizgi göremedim. Ama inşallah vardırKızlar sizce gebelik var mi
5 gün.Ne güzel sevindim hayırlısıyla gelsin inşallahkaç gün gecikmişti adetiniz
yok ben 9 gün gecikmedim negatif çıkmadı silik çıktı sonra da doktora gittim hamilesin dediOncelikle cok tebrik ederim cok sevindim☺☺ Adetiniz 9gum geciktigi halde idrar testinde negatifmiydi?
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bende şuan 4 haftalığımVar canım benim bunun yarısı kadar bile net çıkmamıştı şimdi 4 haftalık hamileyim
Allah razı olsunKarışıklık olmuş diğer arkadaşın postuyla..
Tebrikler sağlıkla kucağina alırsın inşallah☺
Amin canım..Allah razı olsunAllahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Amin hepimizin keseyi görmeye ne zaman gidiceksinAllahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bende şuan 4 haftalığım
p. Tesi gel dedi doktor bana.Amin hepimizin keseyi görmeye ne zaman gidiceksin
Anladım haber et bize de ben de çarşamba gidicemp. Tesi gel dedi doktor bana.
Tamam haber veririmAnladım haber et bize de ben de çarşamba gidicem
gittim bugün ama göremedik daha küçücük doktor yeni 4 haftalık olmuş dio. önümüzdeki hafta gel dedi.Tamam haber veririm
gittim bugün ama göremedik daha küçücük doktor yeni 4 haftalık olmuş dio. Önümüzdeki hafta gel dedi.Anladım haber et bize de ben de çarşamba gidicem
Anladım hayırlısı canım bende yarın gidicem inşallah benimkisi görünür insan ister istemez geriliyorgittim bugün ama göremedik daha küçücük doktor yeni 4 haftalık olmuş dio. Önümüzdeki hafta gel dedi.
Kimyasal gebelik yaşamışsın, gerisi de psikolojik. Kafanızı rahatlatın. Hamile olmadığınıza emin olduktan sonra da kür yapıp sökülmenizi tavsiye ederimArkadaşlar ben mayıs 21 de 6 gun gecikmeyle test yaptım silik çizgi çıkmıştı ertesi gün hastalandım ama yinede kan testi yaptırdım değer 13 cıktı iki gün adet gördüm doktorum tekrar gel dedi adet bitince gittim değer 0 cıktısimdi bu zaman oldu hala adet görmedim tam 25 gun gecikti ..Dün kan testi yaptırdım sonucu bekliyorum fakat şu üzerimdeki baygınlık hissi enerji tukenmisligi beni oldurecek panik atağımda eşlik edince dayanılacak gibi değil..kaşıklarım arada sızlıyor özellikle gerinirken inanın bu ikinci olacak eğer nasipse ama elim ayağım çekildi sanki bu ilk kez başıma geliyor..hamilelikte böyle şeyler yaşayan varmı
Ay gördün mü.Anladım hayırlısı canım bende yarın gidicem inşallah benimkisi görünür insan ister istemez geriliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?