• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilemiyim?

zeybe1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2019
5
0
1
35
kızlar merhaba lütfen bana yardim edin iki hafta once ilişkiye girdik ve içime bosalma falan olmadi pazar günü adet olmam lazımdı ama olmadım sanki hafif sancı var karnimda ama emin değilim iki gündür diken uzerindeyim sizce bu durum nedir?

Icine boşalma olmadan nasıl olacak?
Havadan çocuk olacak degil ya

Yani ters bise yazmak istemiyorum ama göz gore göre kendinzle dalga gectrcek konular açıyorsunuz

Içine bosalmadiysa bence birşey olmaz adetin gecikmeside kafaya birşey taktıysan sitres yaptıysan belki ondan gecikmiştir yinede emin olmak için test yaptır istersen

2 hafta önce olduysa test yap sonuç çıkar
Ama negatiftir yani

Nie diken üstündesiniz ki ? Sevgilinizle mi yaşadınız bu olayı !

Benim merak ettiğim madem sonucundan bu kadar korkacaksınız neden evlilik dışı iliski yaşıyorsunuz neden kendinize şiddet uyguluyorsunuz?

Size sizden başka büyük bir düşman aramayın şu hayatta.

Içine bosalmadiysa bence birşey olmaz adetin gecikmeside kafaya birşey taktıysan sitres yaptıysan belki ondan gecikmiştir yinede emin olmak için test yaptır istersen
canim tessekkur ederim boyle anlamadim sanki kanka gelir gibi sancı geliyor ama gidiyorum sadece sivi var kanka yok

kızlar merhaba lütfen bana yardim edin iki hafta once ilişkiye girdik ve içime bosalma falan olmadi pazar günü adet olmam lazımdı ama olmadım sanki hafif sancı var karnimda ama emin değilim iki gündür diken uzerindeyim sizce bu durum nedir?
canim Bizler aylarca korunmasiz iliski yasarken olmuyorda Sen nasil hamile olasin ? Lüften bukadar bilgisiz olamazsin 2019dayiz 15yasindaki cocuklar biliyor Artik Bu konulari

Benim merak ettiğim madem sonucundan bu kadar korkacaksınız neden evlilik dışı iliski yaşıyorsunuz neden kendinize şiddet uyguluyorsunuz?

Size sizden başka büyük bir düşman aramayın şu hayatta.
evlilik disi degil cocuk istemiyoruz hepsi bu

canim Bizler aylarca korunmasiz iliski yasarken olmuyorda Sen nasil hamile olasin ? Lüften bukadar bilgisiz olamazsin 2019dayiz 15yasindaki cocuklar biliyor Artik Bu konulari
bilemedim ki bizde korumasizdik ikimizde ondan korktuk esimle

Back