• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim ?

KaktusDelisi

🌸🌵Kaktüslerde çiçek açar.🌵🌸
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2019
47
34
38
31
2253662

Kızlar ikinci çizgi çok silik çıktı. Sizce hamilelik görünüyor mu?
Adetim 6 gün gecikti

6 gün geçmesine rağmen çok silik ama geç döllenmiş olabılır kan vermenizi ve 2 günde bir artışa bakmanızı tavsiye edebilirim

6 gün geçmesine rağmen çok silik ama geç döllenmiş olabılır kan vermenizi ve 2 günde bir artışa bakmanızı tavsiye edebilirim

Yumurtlama günümden bir gün önce ilişkiye girdim. Hayırlısıyla inşallah varsa ilk gebeliğim olacak ve pek bi bilgim yok bu konularda. Geç döllenme neye göre olabiliyor.

Ne gibi belirtilerinz var farklı olarak
Göğüslerde ağırlık fazlaca bel ağrısı kasıkta zaman zaman minik kramplar . Diz kapaklarım kopacak gibi ağrıyor. Her adet olacağım zamanlarda bunları hissediyordum ama farklı olarak çok fazla akıntım var.

Yumurtlama günümden bir gün önce ilişkiye girdim. Hayırlısıyla inşallah varsa ilk gebeliğim olacak ve pek bi bilgim yok bu konularda. Geç döllenme neye göre olabiliyor.
Tek bir ilişkimi oldu ,?

Yumurtlama dönemimde korunmadan tek.
Yumurtlama dönemin bitiminden 4 gün sonra tekrar ilişki
Dediğim gibi en sağlıklısı yarın kan ver , cuma gunu tekrar ver .. artışın %60 ve üstü olması gerekıyır ..
eğer öyleyse gebeliğiniz sağlıklıdır ..

Dediğim gibi en sağlıklısı yarın kan ver , cuma gunu tekrar ver .. artışın %60 ve üstü olması gerekıyır ..
eğer öyleyse gebeliğiniz sağlıklıdır ..
Teşekkür ederim . Yarın ilk işim sağlık ocağına gitmek 🤗 dua edin lütfen inşallah vardır

• Beğen
Reactions: H E
Bnde yarın sağlık ocağına gtcem adetim iki gün geçti ama sırtım ağtımıyo bnm sadece akıntı m var beyazımsı

Back