- 2 Nisan 2019
- 47
- 34
- 38
- 31
- Konu Sahibi KaktusDelisi
Kızlar ikinci çizgi çok silik çıktı. Sizce hamilelik görünüyor mu?
Adetim 6 gün gecikti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy inşallah doğrudur. Yarın sabah tekrar yapicam ama zaman geçmiyor sanki teşekkür ederim.Hemen çıktıysa hayırlı olsun![]()
6 gün geçmesine rağmen çok silik ama geç döllenmiş olabılır kan vermenizi ve 2 günde bir artışa bakmanızı tavsiye edebilirim
Göğüslerde ağırlık fazlaca bel ağrısı kasıkta zaman zaman minik kramplar . Diz kapaklarım kopacak gibi ağrıyor. Her adet olacağım zamanlarda bunları hissediyordum ama farklı olarak çok fazla akıntım var.Ne gibi belirtilerinz var farklı olarak
Maşallah var gibi görünüyor takip edin ve kan verin güzel sonuçlar alirsiniZ inşallahh.Eki Görüntüle 2253662
Adetim 6 gün gecikti
Tek bir ilişkimi oldu ,?Yumurtlama günümden bir gün önce ilişkiye girdim. Hayırlısıyla inşallah varsa ilk gebeliğim olacak ve pek bi bilgim yok bu konularda. Geç döllenme neye göre olabiliyor.
İnşallah vardırMaşallah var gibi görünüyor takip edin ve kan verin güzel sonuçlar alirsiniZ inşallahh.
Tek bir ilişkimi oldu ,?
Yok desem ne olcakEki Görüntüle 2253662
Adetim 6 gün gecikti
Dediğim gibi en sağlıklısı yarın kan ver , cuma gunu tekrar ver .. artışın %60 ve üstü olması gerekıyır ..Yumurtlama dönemimde korunmadan tek.
Yumurtlama dönemin bitiminden 4 gün sonra tekrar ilişki
Teşekkür ederim . Yarın ilk işim sağlık ocağına gitmekDediğim gibi en sağlıklısı yarın kan ver , cuma gunu tekrar ver .. artışın %60 ve üstü olması gerekıyır ..
eğer öyleyse gebeliğiniz sağlıklıdır ..
İnşallahbaya görünüyor canım![]()
İnşallahumarım yarın kan testi sonucunda netleştirebilirimKafamdaki soruyu