Gebeliğe Hazırlık Hamilemiyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Aysheda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2015
4
1
86
Merhaba arkadaşlar döngüm 33 en fazla 34ünde adet görüyorum 1 yıldır gayet düzen hep bu şekil günügününe oluyorum fakat bu ay 36.döngümdeyim test yaptım çıkmadı yarında kan testi yapıcam genel testlerimi yaptırdım hamile kalmadan önce ne olur ne olmaz diye hiçbir sorunum yok çok şükür oyüzden bu ay merak ettim sizdede oldumu böyle bilgisi olan söylesin lütfen hamilelik olabilirmi?

Olsa idrarda da çıkardı canım günün geçmiş baya

Geç döllenmede ola bilir.yada rahim kendisini gebeliğe hazırlıyordur

İnsallah hamissindir kuzumm Rabbim bize de nasip etsin insallah 4 gün kaldı reglime hafiften kramp giriyo ama regli olmadan öncede oluyodu hiç ümidim yok bu ayda olmazsa istemicem artik yaa psikolojim bozuldu

İnsallah hamissindir kuzumm Rabbim bize de nasip etsin insallah 4 gün kaldı reglime hafiften kramp giriyo ama regli olmadan öncede oluyodu hiç ümidim yok bu ayda olmazsa istemicem artik yaa psikolojim bozuldu
Kramp dışında başka bi belirti yaşıyormuşum merak ettim canım

Beni son iki üç gündür göbeğimin etrafında sancılar vardı şuanda regl olacakmışım gibi bi Ağrı o kadar.. şuan da 22. Gündeyim reglin ne zaman test yapsam acaba

Beni son iki üç gündür göbeğimin etrafında sancılar vardı şuanda regl olacakmışım gibi bi Ağrı o kadar.. şuan da 22. Gündeyim reglin ne zaman test yapsam acaba
Valla ben normal test yaptım 4 gün önce negatif çıktı eski usul varmış onu yaptım ona göre var anlamadim bisey en iyisi kan vermek cnm bazen testlerde yaniltabiliyo

İnşallah olur canım Allahtan ümit kesilmez bende hala regl olmadım sabah alıcam sonuçları hayırlısı inşallah

Arkadaşlar kan testinde yanılma olan var mı benim hiç bir hafta gecikme olmazdı testimin 4gün gecikmesinde test yaptırdım 1.20 çıktı fakat bir sorunum olmamasına rağmen halâ adet olmadım

1 hafta yoğun adet sancısı gibi sancı çektim 2. Haftada öyle daha sonra doktora gittim günümün tam geçip geçemdiginden emin plamıyordum şüpheliydi çünkü bende kan testi yatırmıştım ilk bikaç doktora gitmem gerekiyordu onlara gittigimde sordum hamilelik varmı diye var görünüyor ama kadın dogumcuyla görüş dediler. Kadın dogumcuya gittim hamilesin ama 2 gün sonra tekrar kan testini yenile herşey net olsun demişti. Tekrarladım ve oldu . Bir müddet daha sancım devam etti ve zaman zaman sancım geçiyor tekrar başlıyordu kendimi yorarsam yine aynı sancılar oluyor göbek deligimin etrafından bişe çekiliyor gibi göbek deliğim sızı yapıyor bebekten oldugunu düşünüyorum . Rahim hassaslaştıgı için çok yürümek ,sık ilişki ve kolu bacagı zorlamak iyi değil. Düşüge sebep olacagı için dikkat etmeliyiz.

Bende birkaç gündür regl ağrısı çekiyorum daha reglin 24. Günündeyim ki normalde benim sancılarım regl olmadan iki üç saat önce başlar ve reglin 2. Günü biter.. ilk defa böyle birşey yaşıyorum idrar testi negatif sabah kan testı yaptırsam belli olur mu acaba 25. Günde

Zannetmiyorum benimki tam 1. Ay oldugunda tekrar istedi yani mart ayında ben hiç adet görmedim en son adetim 25 şubat gibiydi. 28 mart ta kan testi yaptık tam çıktı ama 2 gün sonra birdaha tekrarlayın tam netleşsin dedi 30 martta tekrarladık tam çıktı. Bence bikaçgün daha bekle en azından bir sonraki adet döngüne kadar beklemeyi öneriyor doktorlar. Doktora gitsen bile son adet tarihini soracaktır 24 gün ile bakarlarmı bilmiyorum. Benim adet sancısı fibi sancıyı 2 hafta çektim ilk ögrenmeden önce oluşum yer sancısı dediler ögrendikten sonrada çektim. Ara ara çok yorulursam hayla çekiyorum .

Hmm bende aynı şeyi yaşıyorum ama ondan başka bi belirtim de Yok normalden Farklı olarak tek değişim acayip regl Ağrısı çekiyorum hele biraz yorulayım belimin ağrısı da eşlik ediyo ona.. cinsiyet belli oldu mu sizin? :))

Doktor Erkek gibi duruyor ama net söylemek için beklemek lagzım dedi. Fakat ultrasonda gördügümüz kadarıyla çok hareketli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…